A dat fotbalul pe actorie. Un fost jucător de la Manchester își face debutul în cinema

Claudiu Surmei   
în Fotbal international
30/04/2018, 15:53
A dat fotbalul pe actorie. Un fost jucător de la Manchester își face debutul în cinema
Dimitar Berbatov a primit un rol în filmul Revolution X

După ce a rupt plasele echipelor din Anglia și a ajuns să joace în India, un fost jucător de la Manchester United s-a apucat de actorie, la 37 de ani, Dimitar Berbatov a jucat în cea mai nouă producție bulgărească. Vezi VIDEO mai jos.

Fostul atacant al lui United spune că a învățat să vorbească engleză din filmul Nașul. Berbatov își va face debutul în cinematografie pe 11 mai în filmul bulgăresc Revolution X. Rolul i se potrivește de minune. Bulgarul apare în trailer-ul de promovare ieșind dintr-o mașină de lux în costum, apoi fumând cu nonșalanță un trabuc.

Filmul în care Berbatov arată mai bine ca niciodată va avea lansarea pe data de 11 mai. Din păcate, fanii fostului fotbalist care nu cunosc limba bulgară vor mai trebui să aștepe după subtitrări.

A dat fotbalul pe actorie. Îi calcă pe urme lui Vinnie Jones

Berbatov a jucat ultima dată la Kerala Blasters, în India. Este foarte puțin probabil ca bulgarul să se întoarcă la Kerala, după ce ultimul sezon a fost dezastruos. Însă nu trebuie să își facă probleme pentru că demonstrează că se descurcă bine nu doar pe gazon, ci și în studiourile de filmări. Berbatov îi calcă pe urme lui Vinnie Jones, fost jucător englez de fotbal care a devenit actor.

48 de goluri a marcat Berbatov pentru naționala Bulgariei în 78 de partide

Închide ×