Life

A dat lovitura la loto din greșeală! Cum a câștigat un bărbat 50.000 de dolari

Un bărbat a dat lovitura la loto din greșeală și a câștigat suma de 50.000 de dolari. Cum a reușit americanul să pună mâna pe premiu.
02.06.2023 | 09:49
A dat lovitura la loto din greseala Cum a castigat un barbat 50000 de dolari
Cum a câștigat un bărbat 50.000 de dolari la loto din greșeală. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Un bărbat a dat lovitura la loto din greșeală, după ce a cumpărat un bilet în plus, și a câștigat 50.000 de dolari. Acesta a aflat de câștig în mașină și i-a dat imediat soției veștile bune.

Cum a câștigat un bărbat 50.000 de dolari la loto din greșeală

Bărbatul din statul Maryland, SUA, a cumpărat un bilet în plus la loto din greșeală, însă acest lucru i-a adus un mare câștig. Această achiziție i-a adus un premiu în valoare de 50.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

Americanul a achiziționat biletul norocos de la 7-Eleven din Burtonsville, Maryland. În vârstă de 40 de ani, bărbatul și-a alocat suma de 100 de dolari pentru a juca la loterie. Numele norocosului a rămas anonim.

Acesta a cumpărat un bilet răzuibil Hot 777, însă l-a achiziționat și pe al doilea, dintr-o simplă greșeală. În final, s-a dovedit a fi biletul care i-a adus marele câștig în buzunar.

ADVERTISEMENT

“Ce zi de plată! Un bărbat din Beltsville a descoperit că un amestec de noroc la Loterie și o eroare a jucătorului a transformat 100 de dolari într-un câștig de 50.000 de dolari pentru Hot 777.

El a fost imediat atras de noul joc Hot 777 de 20 de dolari și a decis să îl încerce. El intenționa să cumpere doar unul, dar a selectat din greșeală două răzuibile.

ADVERTISEMENT

A aflat de marele său câștig stând în mașină. Câștigătorul a făcut imediat o fotografie a biletului norocos și a trimis-o soției sale”, este anunțul Loteriei din Maryland, potrivit Mirror.

Câștigătorul și soția sa, cu care este căsătorit de 10 ani, vor folosi premiul de 50.000 de dolari pentru a-și achita unele datorii, se mai arată în sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Un bărbat a câștigat la loto de 3 ori într-un an

Tot în statul Maryland din SUA, un bărbat de 52 de ani a avut norocul de a câștiga la loto de 3 ori într-un an. Acesta a folosit, de fiecare dată, aceeași combinație de cifre.

Cu numărul 48548, americanul a reușit să câștige de trei ori suma de 50.000 de dolari, în 12 luni. Anul acesta, bărbatul a câștigat pe 13 aprilie, iar anul trecut, pe 18 aprilie, a câștigat, cu același număr, suma de 100.000 de dolari. Biletul câștigător a costat doar 1 dolar.

Bărbatul a declarat că joacă mereu la loterie și că nu se știe niciodată când va câștiga o sumă mare. Acesta a mai transmis că cei care vor să câștige trebuie să joace destul de des la loto, conform Insider. Numerele norocoase folosite la joc pot fi câștigătoare într-o bună zi, a mai spus el.

ADVERTISEMENT
Tags: