Life

A dat lovitura la loto pentru că și-a uitat ochelarii de vedere acasă. Ce schemă a aplicat după ce o viață întreagă a jucat alte numere

A câștigat un premiu substanțial la loto după ce și-a uitat ochelarii de vedere. Înainte a jucat de repetate ori cu totul alte numere.
26.03.2023 | 06:30
A dat lovitura la loto pentru ca sia uitat ochelarii de vedere acasa Ce schema a aplicat dupa ce o viata intreaga a jucat alte numere
A câștigat un premiu substanțial la loto după ce și-a uitat ochelarii de vedere. Înainte a jucat de repetate ori cu totul alte numere. Sursa foto: BBC / Camelot Group
ADVERTISEMENT

A dat lovitura la loto pentru că și-a uitat ochelarii de vedere acasă și a fost nevoit să se folosească de ceea ce avea la îndemână. Ce schemă a aplicat bărbatul de 80 de ani după ce o viață întreagă a jucat alte numere.

A câștigat un premiu substanțial la loto după ce și-a uitat ochelarii de vedere. Înainte a jucat de repetate ori cu totul alte numere

Denis Fawsitt, un bărbat din Hatton, Marea Britanie, a câștigat un premiu substanțial la loto după ce și-a uitat acasă ochelarii de vedere înainte de a ajunge în agenție. Bărbatul în vârstă de 80 de ani este un jucător pasionat.

ADVERTISEMENT

Toată viața s-a folosit de anumite numere, printre care se află și datele de naștere ale membrilor familiei sale, însă de această dată a trebuit să aleagă din urna pusă la dispoziție de vânzătoarea de la EuroMillions.

Potrivit BBC, acest lucru s-a întâmplat luna trecută când bătrânul a presimțit că se va îmbogăți. Și chiar așa s-a întâmplat. Faptul că nu a avut la îndemână ochelarii de vedere i-a adus un premiu în valoare de 116.124 de lire sterline la loterie.

ADVERTISEMENT

Concret, este vorba de echivalentul a circa 113.000 de euro, Denis Fawsitt, sărbătorind momentul alături de soția sa, Ann, în vârstă de 79 de ani. De altfel, cei doi parteneri de viață apar pe cecul primit din partea loteriei londoneze.

Denis Fawsitt, presimțire legată de premiul de la EuroMillions

„Mi-am dat seama că mi-am uitat ochelarii și am încercat să-mi aleg numerele favorite, dar pur și simplu nu am putut. S-a dovedit a fi una dintre cele mai bune decizii ale mele. După cele întâmplate în agenție, aveam un sentiment tare amuzant că voi câștiga.

ADVERTISEMENT

I-am spus soției mele în acea seară că vom câștiga un premiu mare. Am fost șocat când am aflat vestea. Dacă nu aveam probleme cu spatele, aș fi dansat”, a declarat Denis Fawsitt, mai arată sursa menționată anterior.

„El a băut puțin whisky, eu m-am desfătat cu un sherry”, a adăugat partenera de viață a cîștigătorului de la loto, care a menționat că banii vor fi pentru a-și ajuta copiii, nepoții, dar și pentru alte lucruri.

ADVERTISEMENT

Cei doi își doresc să investească o parte din bani în casa în care locuiesc în Marea Britanie, dar și în reamenajarea curții. De asemenea, Denis și Ann Fawsitt au declarat că vor să achiziționeze un televizor nou.

ADVERTISEMENT
Tags:
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori