Pariuri sportive

A dat lovitura la pariuri! A nimerit scorul exact, toți marcatorii și a câștigat o sumă fabuloasă

20.01.2021 | 12:30
A dat lovitura la pariuri A nimerit scorul exact toti marcatorii si a castigat o suma fabuloasa
A dat lovitura la pariuri! A nimerit scorul exact, toți marcatorii și a câștigat o sumă fabuloasă
ADVERTISEMENT

Un parior inspirat a reușit să dea o adevărată lovitură la un meci jucat marți în Premier League și, cu doar 25 de lire sterline mizate, a obținut un profit fabulos.

Pariul SF, ca să-i spunem așa, a fost plasat la o casă din Marea Britanie. Jucătorul a avut un bilet combo doar pe meciul West Ham United – West Bromwich Albion, din etapa a 18-a din Premier League, pe care a încercat să anticipeze scorul corect și toți marcatorii.

ADVERTISEMENT

A obținut o cotă de 400/1, dar, din păcate pentru el, a riscat doar 25 de lire sterline pe acest bilet. Dacă ar fi avut curaj să investeacă o sumă mai mare, profitul său ar fi putut ajunge la sute de mii de lire. Așa, va trebui să se mulțumeaacă doar cu un „mizilic” de 10 mii de lire.

Ce lovitură la pariuri! Un britanic a câștigat o sumă fabuloasă, după ce a nimerit scorul exact și marcatorii la meciul West Ham – WBA

Partida Westa Ham United – West Bromwich Albion, disputată marți seara în Premier League, i-a adus unui parior englez un câștig de zece mii de lire sterline. Acesta a avut o „nebuneală” de moment și a pariat la respectivul meci un bilet combo, pe care a încercat să anticipeze scorul corect, dar și toți marcatorii.

ADVERTISEMENT

Astfel, primul pronostic ales a fost acela că Jarrod Bowen, de la West Ham, va deschide scorul. Ceea ce s-a și întâmplat în minutul 45+1, Bowen marcând la ultima fază a primei reprize. Un prim pas spre „înverzirea” biletului fusese făcut, însă până la final mai era nevoie de mult noroc și de ajutor din partea celor două echipe.

După ce l-a ales pe Bowen ca prim marcator în meci, pariorul nostru a încercat să anticipeze încă doi jucători care se vor regăsi pe lista marcatorilor, însă de această dată eventualele lor reușite nu mai erau condiționate de nimic. Astfel, ei trebuiau să înscrie oricând după golul lui Bowen pentru ca pariul plasat să fie în continuare „în viață”.

ADVERTISEMENT

Ceilalți doi jucători pe care a mizat au fost Michail Antonio de la West Ham, respectiv Matheus Pereira de la WBA. Și pronosticurile îi fuseseră îndeplinite deja din minutul 66. Pereira adusese egalarea pentru WBA în minutul 51, iar Antonio a înscris pentru „ciocănari” după alte 15 minute, moment în care se realizase și scorul final anticipat de parior: 2-1

Biletul SF care i-a adus inspiratului parior un câștig de peste 10 mii de lire sterline

În acel moment, toate cele 4 pronosticuri erau realizate, iar jucătorul nostru era foarte aproape de câștigul fabulos. Avea nevoie doar ca în cele aproape 25 de minute rămase până la finalul jocului să nu se mai marcheze niciun un gol, ceea ce s-a și întâmplat.

ADVERTISEMENT

Astfel, biletul de cotă 400/1 a fost câștigător, iar la miza de 25 de lire profitul net pe care îl va încasa va fi de 10 mii de lire.

Un român care trăiește în Franța a câștigat 28.000 de euro la pariuri

La finalul anului 2020, FANATIK v-a prezentat alte două bilete câștigătoare la pariuri, cu profituri fabuloase. Astfel, un român din Alexandria, care lucrează acum în Franța, a câștigat nu mai puțin de 28.000 de euro pe un bilet a cărui miză a fost de numai 5 euro.

Și tot un englez a fost foarte aproape de a da o lovitură de proporții cu un bilet din etapa a 14-a din Premier League. A fost runda în care s-au înregistrat două scoruri uluitoare, Crystal Palace – Liverpool 0-7 și Manchester United – Leeds 6-2. Britanicul a plasat un bilet cu o miză de 2 lire fix pe aceste scoruri exacte, iar potențialul câștig era de peste 40.000 de lire.

Câștig pe care l-a ratat însă! De frică… După ce nimerise acel 0-7 de la Liverpool, la scorul de 4-1 pentru Manchester United în meciul cu Leeds, pariorul (ne)inspirat a luat decizia de a apela la varianta cash out și s-a ales astfel cu doar 2.279 de lire.

ADVERTISEMENT