Sport

A dat lovitura la pariuri cu două ”remontada”. A câștigat aproape 20.000 de euro cu două cote-bombă!

Un parior a mizat pe două ”remontada” istorice în meciurile de joi și a câștigat aproape 20.000 de euro în mai puțin de două ore.
20.01.2023 | 19:00
A dat lovitura la pariuri cu doua remontada A castigat aproape 20000 de euro cu doua cotebomba
Un parior a mizat pe două ”remontada” istorice în meciurile de joi și a câștigat aproape 20.000 de euro în mai puțin de două ore. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu o zi în urmă un alt norocos a pus mâna pe un premiu de aproximativ 9.000 de lei, mizând pe cartonașe și goluri.

Câștig de aproape 20.000 de euro la pariuri cu doar 2 meciuri

Acum, omul nostru a creat un bilet compus din doar două meciuri disputate joi, dar cu cote impresionante. Astfel, a rezultat o cotă finală de 825, iar cu 112 de lei investiți, eroul zilei la pariuri a câștigat aproape 20.000 de euro și datorită bonusului generos oferit de Superbet.

ADVERTISEMENT

La ambele întâlniri alese, pariorul a mers pe ”remontada” favoritelor. Mai exact, echipele mai bine cotate sunt conduse la pauză, dar câștigă în cele din urmă jocul. Inspirație sau noroc? E clar că omul a gândit acest bilet și s-a ales cu suma de 92.400 de lei.

Nebunia a început pe Etihad Stadium la meciul Manchester City – Tottenham Hotspur, restanță din etapa a 7-a din Premier League, la care a jucat ”2 pauză / 1 final”, la o cotă de 25,00. Și Spurs a dat lovitura în finalul primei reprize, marcând de două ori prin Kulusevski și Emerson.

ADVERTISEMENT

Bucuria nu a fost prea mare la acel moment, pentru că totuși nu e floare la ureche să întorci două goluri în fața unei echipe condusă de Antonio Conte și care se apărase excelent până atunci. Însă, City este specialistă în ”remontada” și în partea secundă a punctat de patru ori.

Dani Ceballos, jucătorul de 20.000 de euro

Începutul era promițător, iar speranțele pentru marele câștig erau intacte. Și nu uitați nici de bonusul pe care Superbet i l-a oferit cu mare generozitate. Profitați și voi acum de el, iar câștigurile pe care le veți obține la pariuri vor crește substanțial.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci pe care a mizat ”remontada” a fost Villarreal – Real Madrid, din optimile de finală ale Cupei Spaniei. A ales varianta ”1 pauză / 2 final”, la o cotă de 33,00, iar emoțiile au fost și mai mari decât la jocul din Anglia.

”Submarinul galben” a avut avantaj tot de două goluri la pauză, iar ”galacticii” au egalat situația în minutul 70. Fiind o partidă cu eliminare, trupa lui Carlo Ancelotti nu a mai forțat prea tare. Doar că atunci când toată lumea era cu gândul la prelungiri, rezerva Dani Ceballos a dat lovitura. Pentru Real, dar mai ales pentru pariorul nostru.

ADVERTISEMENT

pariuri 20.000 de euro

Cine nu riscă nu câștigă, lucru cât se poate de valabil și în cazul celui mai curajos și mai inspirat parior al începutului de an. Mâine, oricare dintre voi poate fi în locul lui. Iar pentru fiecare, Superbet acordă bonsuri deosebite care vă ajută să vă sporiți câștigurile.

ADVERTISEMENT