Sport

A dat lovitura la pariuri cu patru cote-bombă la meciurile din Nations League! A câștigat 43.000 de lei cu doar 30 de lei investiți

Un parior a mizat 30 de lei pe un bilet din patru evenimente din Nations League, printre care și meciul România - Bosnia, și a câștigat 43 de mii de lei.
27.09.2022 | 15:04
A dat lovitura la pariuri cu patru cotebomba la meciurile din Nations League A castigat 43000 de lei cu doar 30 de lei investiti
Un parior foarte curajos și inspirat a câștigat 43 de mii de lei cu doar 30 de lei investiți. colaj foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Victoria categorică a României în fața Bosniei a produs bucurie în rândul suporterilor naționalei, dar, în același timp, l-a făcut mai bogat cu peste 43 de mii de lei pe un parior foarte curajos, dar și extrem de inspirat.

A pariat pe victoria Finlandei cu handicap la o cotă de 7

Acesta a creat un bilet compus din doar patru meciuri din Nations League, dar cu cote impresionante. Astfel, a rezultat o cotă finală de aproape 1500, iar cu 30 de lei investiți, eroul zilei la pariuri a câștigat peste 43 de mii de lei și datorită bonusului generos oferit de Superbet.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare cotă a fost la meciul Muntenegru – Finlanda, unde temerarul parior a mizat pe un succes al oaspeților la un handicap de cel puțin două goluri.

Bilet câștigător
Bilet câștigător

 

Pariul, la o cotă de 7,00, a fost bifat cu verde încă din startul reprizei secunde întrucât nordicii au înscris două goluri în minutele 47 și 53, după  ce muntenegrenii au rămas în zece oameni din minutul 17 și l-au pierdut și pe Risto Radunovic, accidentat în minutul 25.

ADVERTISEMENT

A mizat că România va câștiga ambele reprize la o cotă de 5,75

O altă cotă-bombă pe care a mizat pariorul nostru a fost la meciul decisiv pentru câștigarea grupei a treia din Liga A dintre Ungaria și Italia. El a mers pe faptul că squadra azzurra va câștiga ambele reprize, pariu cotat cu 6,50.

Nici la meciul de la Budapesta nu a avut prea mari emoții pentru a bifa pariul drept câștigător, după golurile lui Raspadori și Dimarco, din minutele 27, respectiv 52.

ADVERTISEMENT

Se spune că nu este bine să pariezi cu sufletul, ci doar cu mintea, numai că eroul zilei de ieri de la pariuri a îmbinat excelent utilul cu plăcutul. A mizat că România va câștiga ambele reprize cu Bosnia, la o cotă de 5,75, iar băieții lui Edi Iordănescu nu l-au dezamăgit.

A trăit cu sufletul la gură finalul de infarct de pe Wembley

A tremurat puțin pentru pariul său până în minutul 38, când Dennis Man a deblocat tabela în Giulești, apoi a așteptat până spre final pentru a fi sigur că “tricolorii” vor câștiga și repriza secundă. Golurile lui Andrei Rațiu și George Pușcaș i-au adus liniștea sau, mai degrabă, i-au ridicat nivelul de adrenalină peste limita maximă.

ADVERTISEMENT

Și asta pentru că ajunsese să stea într-un singur meci pentru a obține câștigul de 43.168 de lei, datorat și bonusului important acordat de Superbet. Totul urma să se decidă în finalul nebun al confruntării dintre Anglia și Germania, unde a pariat pe varianta egal la pauză / egal la final, la o cotă de 5,50.

Iar desfășurarea duelului de pe Wembley l-a trecut prin toate stările pe pariorul nostru, după ce nemții au condus cu 2-0, au fost egalați la 2, apoi Anglia a trecut în avantaj în minutul 83 înainte ca Havertz să îi bage în buzunar aproape 10 mii de euro cu trei minute înainte de sfârșitul timpului regulamentar.

Bonusurile Superbet sporesc câștigurile tuturor la pariuri

Cine nu riscă nu câștigă, lucru cât se poate de valabil și în cazul celui mai curajos și mai inspirat parior al începutului de săptămână. Mâine, oricare dintre voi poate fi în locul lui. Iar pentru fiecare, Superbet acordă bonsuri deosebite care vă ajută să vă sporiți câștigurile.

ADVERTISEMENT