Foto. CFR Cluj l-a ajutat! Un ploieştean a câştigat peste 98.000 de lei la pariuri

Razvan Nicolae   
in Galerie foto
14/03/2018, 12:12
Foto. CFR Cluj l-a ajutat! Un ploieştean a câştigat peste 98.000 de lei la pariuri GALERIE FOTO

Meciurile din weekend-ul trecut i-au adus un câştig consistent unui parior din Ploieşti. Acesta a ales 20 de partide din campionatele europene şi a pariat câte 2,5 lei pe două bilete identice. În doar două zile, ploieşteanul a câştigat aproape 98.500 de lei. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Fericitul parior a ales meciuri din Serie A, Ligue 1, La Liga, Premier League, Bundesliga, Liga 1, dar şi din ligile inferioare din Anglia, Franţa şi Spania. Singura alegere din prima ligă din România a fost meciul CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1, la care a ales să mizeze pe 2-5 goluri marcate.

16 solişti i-au adus o avere la pariuri

În principal, pariorul a mizat pe solişti, în 16 dintre cele 20 de meciuri pe care le-a ales. Pe fiecare bilet pus în agenţie, ploieşteanul a reuşit să câştige câte 49.245 de lei, aproximativ 10.000 de euro.

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×