Biletul zilei

A dat lovitura vieții cu 6 meciuri pe un bilet de pariuri! Ce cote a prins cel mai fericit român al zilei

10.02.2019 | 09:55
A dat lovitura vietii cu 6 meciuri pe un bilet de pariuri Ce cote a prins cel mai fericit roman al zilei
Aproape 290 de milioane de lei a câștigat un parior din Satu Mare

Continuă câștigurile frumoase la agențiile de pariuri. Un român a dat lovitura vieții cu un bilet pe care l-a gândit în jurul a 6 meciuri. Acesta a fost jucat la o agenție din Satu Mare. Posesorul a mizat pe 3 partide din Premier League, două din prima ligă germană și o întâlnire din Anglia, League 1. A ghicit toate cele 6 meciuri și s-a trezit mai bogat cu peste 200 de milioane de lei.

Și miza a fost una pe măsură. Pentru cele 6 meciuri pe care le-a jucat pe bilet, pariorul a riscat aproape 5000 de lei. Manchester United s-a impus fără drept de apel în deplasarea de la Fulham și primul joc de pe bilet avea să fie încercuit destul de repede. Au urmat două meciuri care au avut ora de start la 16.30. Ambele din Bundesliga și pentru fiecare s-a mers pe ideea de 1x, adică victorie a gazdelor sau rezultat de egalitate.

A dat lovitura vieții cu 6 meciuri pe un bilet de pariuri! Biletul
Aproape 290 de milioane de lei a câștigat un parior din Satu Mare

A dat lovitura vieții cu 6 meciuri pe un bilet de pariuri!

„Dubla” i-a scos biletul inspiratului parior, mai ales că Leipzig – Frankfurt s-a terminat nedecis, scor 0-0. Emoții teribile a avut în schimb la cel de-al doilea joc din Germania. Borussia Dortmund a înscris 3 goluri, însă meciul era departe de a fi încheiat. Hoffenheim a marcat de 3 ori, ultima oară în minutul 87 și partida s-a încheiat, de asemenea, la egalitate, scor 3-3. Suficient cât să-i rămână „în viață” biletul jucătorului din Satu Mare.

A urmat Liverpool care nu a stat deloc pe gânduri și a executat-o cu 3-0 la Bournemouth, în timp ce Huddersfield nu a putut rezista asaltului londonezilor de la Arsenal care s-au impus cu 2-1. Luton a bătut-o și ea cu 3-0 pe Wycombe și la ora 19.00, un român își savura liniștit succesul. Avea în buzunar aproape 290 de milioane de lei, bani care i-au făcut în mod sigur duminica ceva mai plăcută. De fapt, teribil de plăcută.

  • 6,53 a fost cota totală a biletului jucat la o agenție din Satu Mare