Sport

A dat o „dublă”, dar n-a contat! George Pușcaș, desființat la TV după România – Bosnia: „Ce gesturi… băi, băiatule, nu ești nimic încă” / „Când îl iei pe el, poți să aduci pe oricine”

George Pușcaș a fost desființat la TV după ce a dat o „dublă” și s-a bucurat în duelul dintre România și Bosnia, scor 4-1.
27.09.2022 | 01:22
A dat o dubla dar na contat George Puscas desfiintat la TV dupa Romania  Bosnia Ce gesturi bai baiatule nu esti nimic inca  Cand il iei pe el poti sa aduci pe oricine
George Pușcaș, desființat la TV după România - Bosnia. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

MM Stoica și Basarab Panduru n-au avut milă de atacantul naționalei României și l-au adus cu picioarele pe pământ după ce acesta s-a bucurat excesiv pentru reușitele sale.

George Pușcaș, desființat la TV după România – Bosnia

George Pușcaș a fost desființat la TV după victoria României cu Bosnia, partidă în care a dat o „dublă”. MM Stoica și Basarab Panduru nu au fost încântați de ce au văzut la atacantul naționalei.

ADVERTISEMENT

„Ne mințim cu victoria asta. Ce a făcut Pușcaș… dubla asta poate să-l păcălească, a arătat ce fel de fotbalist este. Poate da stânga sau dreapta o ține la el și dă două goluri venit pe tavă.

Marchezi din doi metri și începi cu gesturi, că ești tu Pușcaș de la echipa națională. Nu ești tu nimic încă, băi, băiatule. Tocmai ai retrogradat în divizia C.

ADVERTISEMENT

A fost o seară plăcută și pentru Finlanda. Se mai numește și sport de echipă. În gândul lui e că în grupa C sunt tot echipe.”, a spus MM Stoica.

„Când îl chemi pe Pușcaș, poți să chemi pe oricine, nu e o problemă. Și Alibec e la fel, nu pasează, nu vrea să paseze, totul doar pentru el.

ADVERTISEMENT

Contează doar ce a făcut el, nu contează că a retrogradat echipa. Așa e el. Nu îl interesează. El cred că se bucură, pentru că acum poate marchează mai mult, că tot vrea să-l ajungă pe Marica.

Vârf nu avem, avem jucători de care depindem. Depindem de Alibec dacă joacă în România, dacă pleacă uităm din nou de el”, a spus și Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Care e viitorul acestei echipe?”

Basarab Panduru a continuat și a analizat victoria cu Bosnia, trăgând mai multe concluzii drastice cu privire la „tricolori”: „Să vedem ce facem și de-acum înainte. Rezultatul e mare, nu știu când am mai dat 4 goluri într-un meci. Nici nu știu cum să iau meciul ăsta, anticipam victoria, toate echipele de pe primul loc nu o să mai vină să joace în ultima etapă.

Bosnia a venit cu echipa a treia, pentru că în meciul tur a jucat cu echipa a doua. Au fost câteva lucruri bune, nu pot să spun că n-au fost.

N-am jucat mare lucru până în minutul 30, am dat golul, am mai avut vreo două ocazii, Alibec nu vrea să-i paseze lui Stanciu”.

„Curios pentru mine e că dăm al doilea gol când mai mult am vrut să ne apărăm, nici noi nu știam cum stăm pe teren, doream să tragem de 1-0 ăsta, să avem victoria asta, să scoatem ochii prin victorie.

Câștigăm, dar avem speranțe… că ăsta e cuvântul rostit des în ultima perioadă. Care e viitorul acestei echipe?”, a mai spus „Pandi”.

ADVERTISEMENT