Pariuri sportive

A dat „tunul” vieții cu un bilet pariuri cu bonus dublu! Cât a reușit să încaseze un parior cu 20 de meciuri

09.03.2019 | 16:14
A dat tunul vietii cu un bilet pariuri cu bonus dublu Cat a reusit sa incaseze un parior cu 20 de meciuri
Cât a reușit să încaseze un parior cu 20 de meciuri
ADVERTISEMENT

Un parior din București și-a făcut cadoul perfect în acest an, dând o adevărată lovitură la pariuri sportive. Acesta a jucat un bilet bonus dublu ce i-a adus un profit net de aproximativ 58.000 de lei. Totul cu o miză de numai 5 lei.

A dat „tunul” vieții cu un bilet bonus dublu

Inspiratul parior a jucat doar „soliști” la cote excelente, în 18 dintre meciuri mizând pe victoria gazdelor, iar în alte două pe victoria oaspeților. Cursul final al biletului ar fi trebuit să-i aducă un profit de 28.801 lei, însă, pentru că a îndeplinit condițiile pentru bonus dublu, s-a ales cu un profit încă și mai mare.

ADVERTISEMENT

Pariorul a beneficiat și de un weekend făcut parcă pentru favorite. Am avut parte de foarte puține surprize. Spre exemplu, în Premier League, Chelsea, Manchester City și Manchester United au câștigat, în timp ce duelurile echilibrate, precum Tottenham – Arsenal sau Everton – Liverpool s-au încheiat la egalitate.

Bilet pariuri
Bilet pariuri

În Bundesliga, Bayern Leipzig, Frankfurt și Leverkusen au obținut victorii, la fel ca Juventus în Italia în derby-ul cu Napoli.  Două mari surprize s-au consemnat totuși în fotbalul internațional. Spre exemplu, FCSB a remizat în deplasare, scor 2-2, cu Voluntari, una dintre cele mai slabe echipe din Liga 1 Betano. A fost pentru a treia oară la rând când roș-albaștrii remizează în deplasare cu o echipă din subsolul clasamentului, după remizele cu Dunărea Călărași, scor 1-1, și cu Concordia Chiajna, scor 0-0.

ADVERTISEMENT

În Spania, Sevilla, echipă ce se luptă cu șanse la ocuparea unui loc de Liga Campionilor, a pierdut în deplasare cu Huesca, ultima clasată. Andaluzii au avut un gol anulat cu VAR în minutul 90+3, pentru a primi golul decisiv în minutul 90+8!

La surprize poate fi încadrat și faptul că Real Madrid – Barcelona a produs numai un gol, catalanii impunându-se prin reușita lui Ivan Rakitic și distanțându-se la 12 puncte de marea rivală în clasament.

ADVERTISEMENT