Fotbal intern

A decedat Denis Pașcovici, băiatul fostului fotbalist Cosmin Pașcovici

11.10.2018 | 20:46
A decedat Denis Pascovici baiatul fostului fotbalist Cosmin Pascovici

După o lungă suferință, Denis Pașcovici, băiatul fostului fotbalist Cosmin Pașcovici, s-a stins din viață la vârsta de numai 14 ani. Informația a fost anunțată pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

Lupta pentru supraviețuire începuse pentru Denis în 2006, pe când avea numai doi ani și suferea deja prima lui intervenție chirurgicală pe creier pentru îndepărtarea unor tumori canceroase. De atunci, a mai fost operat de alte 16 ori pe creier, din care îi mai rămăsese numai 20%.

A decedat Denis Pașcovici, băiatul fostului fotbalist Cosmin Pașcovici

De curând, fiul lui Cosmin Pașcovici reușișe să-și facă buletinul, realizare de care tatăl său era foarte mândru. Starea sa de sănătate era tot mai precară însă, iar weekend-ul trecut a suferit un atac cerebral, decedând, joi, 11 octombrie, pe patul de spital.

Din cauza multiplelor ședințe de chimioterapie și radioterapie, dar și a operațiilor complicate, Denis Pașcovici era imobilizat în scaunul cu rotile, fără a mai avea posibilitatea de a se deplasa.

Ce le-au transmis medicii de specialitate părinților

Interesant este că în 2011, când Denis suferea cea de-a 12-a intervenție chirurgicală, medicii de specialitate le-au dezvăluit părinților că totul ar fi pornit de la anumite radiații pe care chiar el le-au suferit ca urmare a exploziilor de la Cernobîl din 1986.

Peste 400.000 de euro au cheltuit Cosmin Pașcovici și soția sa pentru plata operațiilor și tratamentelor de care Denis a avut nevoie de-a lungul timpului. Ca să facă rost de aceste sume, Cosmin Pașcovici a plecat să muncească în străinătate, fiind totodată ajutat de prietenii apropiați.

Pașcvoici a fost fotbalist în România la UTA, Dinamo, Farul, Petrolul, Poli Iași, Rocar, Foresta și Baia Mare. A bifat o prezență și în tricoul naționalei, într-o partidă câștigată cu 2-0 împotriva Andorrei.

❤️❤️

Gepostet von Pascovici Ionela Adina am Mittwoch, 10. Oktober 2018