Iuliu Uțu a decedat la 83 de ani! Fostul portar a cucerit patru titluri naționale cu Dinamo

Francisc Oprea   
în Dinamo
01/11/2019, 13:13
Iuliu Uțu a decedat la 83 de ani! Fostul portar a cucerit patru titluri naționale cu Dinamo
A decedat Iuliu Uțu. Sursă Foto: Facebook

Iuliu Uțu a decedat la vârsta de 83 de ani. Fostul portar a făcut parte din echipa lui Dinamo care a dominat fotbalul românesc, câștigând patru titluri între 1962 și 1965. Anunțul a fost făcut de clubul pentru care Iuliu Uțu a evoluat.

A decedat Iuliu Uțu

Fostul portar al lui Dinamo, Iuliu Uțu, a decedat la vârsta de 83 de ani, în dimineața zilei de vineri. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a clubului alb-roșu, în tricoul căruia Iuliu Uțu a cucerit patru titluri de campion național, între 1962 și 1965.

A murit Iuliu Uțu. Dumnezeu să-l odihnească! Fostul portar dinamovist Iuliu Uțu, component al echipei cu care Dinamo a câștigat patru titluri consecutive de campioană a României, din 1962 în 1965, a decedat în această dimineață.
Iuliu Uțu împlinise 83 de ani în urmă cu două luni, pe 4 septembrie.
Clubul din Ștefan cel Mare și suporterii sunt alături de familia fostului portar dinamovist în aceste clipe de tristețe.
Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”

Iuliu Uțu a jucat, de-a lungul carierei pentru Dinamo și Farul Constanța. Tricoul echipei bucureștene l-a purtat timp de cinci sezoane, între 1960 și 1966, în timp ce la malul mării a stat trei ani. În primul eșalon al fotbalului românesc, fostul portar a strâns 96 de meciuri.

Închide ×