Life

A divorţat Loredana Groza de Andrei Boncea sau nu? Cântăreaţa a împlinit 52 de ani

Există multe speculații referitoare la un posibil divorț al Loredanei Groza după mai bine de 20 de ani de căsnicie alături de Andrei Boncea. Aceștia au împreună o fiică.
10.06.2022 | 07:07
A divortat Loredana Groza de Andrei Boncea sau nu Cantareata a implinit 52 de ani
A divorţat Loredana Groza de Andrei Boncea sau nu? Foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, cu o carieră longevivă. Există multe controverse legate de viața sa personală și s-a spus că ar fi divorțat de soțul ei.

Loredana Groza a divorţat de Andrei Boncea? Care e adevărul

Loredana Groza nu prea împărtășește imagini pe rețelele de socializare alături de soțul ei, tocmai acesta fiind motivul pentru care mulți oameni s-au întrebat dacă cei doi au divorțat.

ADVERTISEMENT

Mai mult, surse din presă spuneau că cei doi s-au separat, într-adevăr, fiind și informații despre femeia cu care Andrei Boncea și-ar fi refăcut viața.

Nici de Paște cei doi nu au fost fotografiați împreună, iar Loredana Groza a postat imagini doar cu copiii și fratele său, dar fără soț.

ADVERTISEMENT

Conform Capital, Loredana Groza, care a împlinit 52 de ani, și soțul ei ar fi divorțat din 2019, astfel că separarea dintre ei s-a produs de mai mulți ani.

„Loredana și Andrei Boncea au încercat mult timp să păstreze ideea de căsnicie și de familie de dragul fetei lor, Elena.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, însă, au luat decizia de a se separa și ulterior, acum mai bine de un an de zile, poate chiar mai bine de un an, au divorțat în mare secret”, spuneau sursele pentru Capital.

Ce se ştie despre relaţia Loredanei Groza cu Andrei Boncea

Mai mult decât atât, între fostul soț al Loredanei Groza și o altă femeie s-a înfiripat deja o relație. Andrei Boncea ar fi împreună cu actrița Aida Economu, care a jucat într-un serial difuzat la Pro TV

ADVERTISEMENT

Loredana Groza și soțul ei au fost împreună 23 de ani și au împreună o fată pe Elena Boncea, care a venit pe lume în același an în care au decis să-și unească destinele.

Loredana Groza și soțul ei s-au căsătorit în 1998. Deși vesta divorțului este atent discutată, niciunul dintre cei doi parteneri implicați în relație nu a dat detalii despre o separare nici până în acest moment, deși zvonurile privind despărțirea dintre ei sunt vehicule deja de trei ani.

Soț Loredana
Soț Loredana Foto: Facebook

În urmă cu ceva timp, Loredana Groza spunea că formează o pereche deosebită alături de soțul ei și afirma că este mereu răsfățată de acesta. Mai mult, vedeta a mărturisit că în tinerețe era mai geloasă, dar a reușit să se „vindece” când avea 20 de ani.

Legătura dintre Nick Casciaro şi Loredana

Zvonuri privind despărțirea de soțul ei au existat și datorită apropierii pe care a arătat-o Loredana Groza față de Nick Casciaro, câștigătorul sezonului cu numărul 10 de la emisiunea X Factor.

Nick Casciaro a făcut parte din echipa Loredanei Groza în faimoasa emisiune și aceștia s-au arătat foarte apropiați chiar și acum, după ce show-ul s-a terminat.

Tocmai de aceea, mulți au fost tentați să creadă că între Loredana Groza și Nick Casciaro ar exista ceva mai mult decât o prietenie.

Nick Casciaro şi Loredana
Nick Casciaro şi Loredana. Foto: Facebook

Mai mult, echipa făcută de Nick și Loredana Groza a fost una câștigătoare, deoarece concurentul a reușit să câștige marele premiu de la X Factor.

Aceștia au petrecut sărbătorile de iarnă împreună, departe de țară, în Italia, stârnind noi controverse cu această ocazie.

„Este o relație foarte frumoasă, o prietenie adevărată și ne respectăm reciproc foarte mult. E ca și cum Universul ne-a vorbit și a vrut să ne întâlnim. Este atât de generoasă, are o inimă foarte mare.

Și este un mare star. Sunt atât de recunoscător că am cunoscut-o și sunt atât de recunoscător pentru această relație, fiindcă este atât de sinceră. Este ceva ce merge dincolo de X Factor și de competiție”, spunea Nick Casciaro pentru CaTine.

ADVERTISEMENT