Life

A divorțat sau nu? Anda Adam, dezamăgită de bărbații din viața ei: ”Nu am găsit”

Anda Adam a vorbit, pe șleau, despre bărbați și a lăsat să se înțeleagă că e dezamăgită de cel alături de care a făcut un copil.
20.06.2021 | 15:59
A divortat sau nu Anda Adam dezamagita de barbatii din viata ei Nu am gasit
Anda Adam pare sa astepte inca barbatul perfect Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Anda Adam a fost invitată la podcast-ul colegei sale de breaslă, Amna, iar acolo a vorbit despre bărbații din viața ei.

Anda Adam, dezamăgită de bărbații din viața ei

La podcast-ul Amnei, Anda Adam a  recunoscut că este, cu adevărat, dezamăgită de bărbații din viața ei, motiv pentru care, până acum, are un singur copil.

ADVERTISEMENT

”Eu îmi doream foarte mult timp copii, dar n-am avut cu cine să-i fac. Probabil că dacă apăreau numai bărbați din ăștia Superman în viața mea aveam mulți copii până acum. Eu aș vrea, dar nu știu ce să zic. Ideea e că nu am găsit Superman-ii”, a explicat Anda Adam, sugerând astfel că nici Sorin Nicolescu nu este tocmai bărbatul pe cae și-l dorea ea.

De altfel, de-a lungul ultimilor ani, despre relația dintre cântăreață și Sorin Nicolescu nu s-a mai auzit nimic, gurile rele susținând că cei doi au divorțat în momentul în care soțul vedetei a intrat într-o serie de probleme serioase cu legea.

ADVERTISEMENT

Anda Adam s-a dedicat fetiței pe care o are cu Sorin Nicolescu

Chiar dacă nu a explicat care este, acum, statutul ei marital, Anda Adam recunoaște că, în aceste momente, marea ei preocupare este creșterea și educarea fetiței pe care o are cu Sorin Nicolescu.

Astfel, întrebată de Amna dacă bate inima pentru cineva, Anda Adam a răspuns în așa fel încât să nu mai fie loc de interpretări și a exclus ideea că ar exista altcineva în viața ei în afara fetiței sale.

ADVERTISEMENT

”Bate inima, săraca. Trebuie să bată ca să-mi cresc copilul”, a spus Anda Adam în podcast-ul Amnei, precizând, totodată, că reușește să inhibe pe bărbații din jurul ei.

Anda Adam îi inhibă pe bărbați

Anda Adam a recunoscut că are mari probleme atunci când vine vorba de bărbați, motivul fiind legat de felul în care relaționează cu cei din jurul ei.

ADVERTISEMENT

”Am inhibat rău bărbații. Îi inhib de dinainte să mă abordeze, că mulți de aia nici nu mă abordează. Zic că sunt foarte greu de abordat. Și ce vrei să fac? Eu asta sunt. Nu fac absolut nimic special ca să inhib oamenii, am o personalitate puternică”, a mai spus Anda Adam în timpul interviului pentru vlogul Amnei.

Anda Adam are o fetiță cu Sorin Nicolescu

Anda Adam și Sorin Nicolescu s-au căsătorit acum 6 ani, iar pe 30 noiembrie 2015 cântăreața a și născut o fetiță, pe Evelin. Relația dintre artistă și Sorin Nicolescu a părut, pentru câțiva ani, una perfectă, dar, de ceva vreme încoace zvonurile cu privire la un divorț au devenit din ce în ce mai dese, cu atât mai mult cu cât niciunul nu le-au confirmat sau infirmat.

Mai tânăr cu 5 ani decât Anda Adam, originar din Constanța, Sorin Nicolescu a fost subiectul unui scandal uriaș acum doi ani, atunci când presa dezvăluia că ar fi fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru falsificare de carduri bancare și că și-ar fi recunoscut vinovăția în fața instanței.

De altfel, cam din acea perioadă, relația dintre Anda Adam și Sorin Nicolescu a început să scârțâie, cel puțin la nivelul expunerii, iar până la zvonurile despre divorț a mai fost doar un pas.

ADVERTISEMENT
Tags: