Life

A divorțat sau nu Paula Seling de Radu Bucura? Detaliul care valorează cât o declarație

Detaliile care fac diferența după ce s-a zvonit că Paula Seling și Radu Bucura au divorțat. Ei păstrează discreția, dar imaginile publicate de artistă ascund informații prețioase.
28.10.2022 | 16:18
A divortat sau nu Paula Seling de Radu Bucura Detaliul care valoreaza cat o declaratie
Paula Seling publică, încă, imagini în care poartă verigheta. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Subiectul ultimelor zile în showbizul românesc este presupusul divorț dintre Paula Seling și Radu Bucura. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 17 ani, iar începutul poveștii de dragoste este unul de film. Chiar dacă niciunul dintre ei nu a făcut declarații pe această tema, în imaginile publicate în ultima vreme de artistă se regăsesc detalii importante despre situația actuală în care se află.

Ce se întâmplă în căsnicia Paulei Seling? Detaliul din fotografiile artistei care poate risipi zvonurile

Paula Seling este una dintre cele mai discrete prezențe din showbizul românesc. Artista își promovează munca ori de câte ori are ocazia, dar când vine vorba de viața personală, a ținut ușa mai mult închisă pe tot parcursul anilor.

ADVERTISEMENT

Un lucru clar, cunoscut de toată lumea, era că este căsătorită – de 17 ani- cu Radu Bucura. Chiar dacă nu au avut niciodată copii, păreau unul dintre cele mai unite cupluri celebre de la noi.

În urmă cu o lună, Paula Seling chiar dezvăluia că ea și partenerul său de viață se gândesc să adopte un copil dacă nu va reuși să rămână însărcinată. Vedeta a susținut atunci că e de datoria ei să dea mai departe din ceea ce destinul i-a oferit.

ADVERTISEMENT

Totuși, acum câteva zile, zvonul că Paula Seling și Radu Bucura ar fi divorțat s-a răspândit rapid în presă. Totul a pornit de la faptul că bărbatul, care îi era și manager, a anunțat că nu se mai ocupă de activitatea profesională a soție lui.

În afară de asta, niciunul dintre ei nu a făcut o afirmație clară și nu a lămurit dacă mai sunt sau nu o familie. Totuși, din imaginile publicate în ultima vreme în mediul online, mai multe detalii ies la iveală.

ADVERTISEMENT

Astfel, într-o fotografie realizată zilele trecute, după ce au apărut zvonurile legate de divorț, în timpul unui eveniment, Paula Seling purta, încă, verigheta pe degetul inelar, semn care ar putea demonstra că e încă o femeie căsătorită.

De altfel, de luni bune, artista se afișează cu aceleași inele pe deget. În două imagini realizate și distribuite în social media în momente diferite ale anului, una din iulie, iar cealaltă de pe 28 octombrie 2022, Paula Seling are aceleași accesorii, printre care se numără și verigheta.

ADVERTISEMENT

Povestea de dragoste dintre Paula Seling și Radu Bucura. Artista s-a îndrăgostit de soțul său când avea doar 16 ani

Începutul poveștii de dragoste dintre Paula Seling și Radu Bucura este unul demn de scenariile filmelor. Artista l-a văzut pentru prima dată atunci când avea 16 ani și mult timp i-a păstrat poza în ghiozdan. Mai mult, îndrăgita solistă a făcut autostopul de dragul celui care i-a devenit soț, dar fără succes.

Ani mai târziu, s-au revăzut, iar de data aceasta și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și în mai puțin de două săptămâni s-au căsătorit.

„Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea.

La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit”, a declarat Paula Seling, în trecut, notează Libertatea. 

Ce au declarat Paula Seling și Radu Bucura după ce zvonul divorțului s-a răspândit

Radu Bucura este cel care a confirmat că nu se mai ocupă de activitatea artistei, dar a refuzat să ofere detalii despre viața lor personală.

„Nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private”, a declarat Radu Bucura pentru Click.

De altfel, Paula Seling a publicat pe contul său de Instagram un mesaj prin care și-a anunțat concertul prin care aniversează 25 de ani de carieră, ce va avea loc pe 3 noiembrie, la Chișinău.

„După o zi de repetiții, întâlniri și o grămadă de planuri, o binemeritată baie fierbinte e tot ce îmi doresc! O seară minunată tuturor!

Nu uitați, pe 3 noiembrie la Palatul Național ‘Nicolae Sulac’ din Chișinău, concert aniversar 25 de ani de carieră. Noapte frumoasă, caldă, înstelată! Vă iubesc!”, a transmis Paula Seling.

ADVERTISEMENT