ADVERTISEMENT
News

A dormit un an de zile în parcarea unui magazin! Managerului i s-a făcut milă de ea și i-a oferit o nouă șansă. “Nu trebuia să fiu acolo”

Autori: Alexandru Năstase, Catalin Nae | 09.09.2020 | 16:17
LaShenda Williams a fost angajată la Kroger, un lanț de supermarketuri din SUA. Sursa foto - USA Today

A dormit un an de zile în parcarea unui magazin, după care viața i s-a schimbat într-o singură clipă. Este povestea impresionantă a unei femei cu un destin deloc ușor. Încercată de vicii, LaShenda Williams și-a pierdut speranța, și-a risipit rostul și sensul.

ADVERTISEMENT

De peste 300 de zile dormea în mașina ei. Seară de seară, gând cu gând, os cu os se îngrămădeau în puținul loc pe care ți-l oferă un autoturism în căutarea odihnei și poate a uitării. Căci atunci când nu mai ai nimic, probabil că de preferat este să uiți.

Să uiți și ce-ai avut și ce n-ai putut. Să uiți că ești, să te abandonezi neliniștilor și să îți accepți și aștepți întâmplările ca pe o soartă potrivnică, dar hărăzită.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat cu o femeie care a dormit un an de zile în parcarea unui magazin!

Întreaga zi căuta de mâncare, ore întregi de chin în care foamea o însoțea mereu. Pe lângă ea treceau oameni veseli, oameni ocupați, oameni cu probleme, oameni și oameni. Câteodată mânca, de cele mai multe ori nu, arareori se sătura.

Acesta este adevărul crud al unei societăți în care nepăsarea a fost ridicată încet, dar sigur la rang de artă. LaShenda își găsea puțina liniște în parcarea unui supermarket din Nashville. Acolo mergea la somn, acolo încerca să treacă neobservată pentru a nu fi gonită.  

ADVERTISEMENT

“Îmi lăsam scaunul foarte mult pe spate, astfel încât nimeni să nu mă vadă pentru că știam că nu trebuia să fiu acolo”, a povestit Williams pentru USA Today. Doar că, totul avea să se schimbe în curând. Jackie Vandal, manager la Krogers, a întâlnit-o pe Williams.

A mers direct la ea, i-a ascultat povestea și a încurajat-o să participe la un târg de locuri de muncă, un târg care avea loc în perioada imediat următoare. Și LaShenda nu a ezitat. A fost prima care a ajuns și a solicitat un job la magazin.

ADVERTISEMENT

I s-a spus că trebuie să completeze o cerere online, fapt care a descurajat-o inițial. Femeia a găsit un laptop mai vechi, s-a conectat și a trimis totul. A fost angajată imediat și pentru că Vandal, managerul magazinului nu a ezitat o clipă.

După câteva luni de muncă, Williams și-a revenit din multe puncte de vedere. Susținută de colegi, LaShenda are acum un apartament unde să stea, are ce să mănânce și viața îi zâmbește din nou.

ADVERTISEMENT

„Este o lucrătoare fantastică, mi-aș dori să am 120 de oameni ca ea”, a declarat Vandal presa din Nashville.

„Suntem atât de norocoși că Lashenda face parte din familia noastră Kroger. Are un spirit contagios. Ea a avut un impact atât de pozitiv asupra colegilor săi din echipă, cât și asupra multor clienți, de asemenea”, a spus și Melissa Eads, manager de afaceri corporative pentru divizia Kroger Nashville.

ADVERTISEMENT

De altfel, Williams spune că este ușor să fii entuziasmat după tot ce s-a întâmplat. „Dormeam într-o parcare și căutam ceva de mâncare. Acum, toți copiii mei de aici mă iubesc. Nimeni nu mă abuzează și nimeni nu mă numește proastă. Pentru prima dată în viața mea, am ajuns în sfârșit pe pace ”, a declarat Williams.

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!