Fotbal international

A eșuat la Real Madrid, dar Arsenal îl vrea! Luka Jovic, principala țintă a „tunarilor”

12.06.2020 | 20:06
A esuat la Real Madrid dar Arsenal il vrea Luka Jovic principala tinta a tunarilor
ADVERTISEMENT

Luka Jovic a fost unul dintre „mega-transferurile” reușite de Real Madrid în vara trecută, însă atacantul adus de la Eintracht Frankfurt nu a reușit să confirme, fiind rezervă în cele mai multe meciuri ale elevilor lui Zinedine Zidane.

Luka Jovic, principala țintă a lui Arsenal

Luka Jovic este principala țintă a lui Arsenal, în cazul în care Pierre-Emerick Aubameyang îi va părăsi pe „tunari”. Jovic nu mai vrea să continue la Real Madrid, din cauza faptului că este rezervă și simte că are nevoie de o nouă provocare în carieră, iar Arsenal poate fi destinația perfectă pentru sârb.

ADVERTISEMENT

În 24 de meciuri jucate în toate competițiile pentru Real Madrid, Luka Jovic a reușit să înscrie doar două goluri și să ofere două pase decisive, statistici mult sub așteptările formației „los blancos”.

Luka Jovic a fost adus în vara trecută de Real Madrid de la Eintracht Frankfurt, în schimbul sumei de 60.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT
  • 32.000.000 de euro este cota de piață a lui Luka Jovic, conform transfermarkt.com
  • 22 de ani a împlinit Luka Jovic pe 23 decembrie

Aubameyang vrea să joace în Champions League

Pierre-Emerick Aubameyang poate pleca de la Arsenal, chiar dacă este căpitanul echipei. Atacantul din Gabon este nemulțumit de faptul că echipa nu participă în Champions League și simte nevoia unei noi provocări.

ADVERTISEMENT

Aubameyang se află și pe lista Barcelonei, care îl consideră un potențial înlocuitor, în cazul în care Luis Suarez va pleca și dacă Lautaro Martinez nu va pleca de la Inter Milano.

Pe lista „tunarilor” se mai regăsește și Odsonne Edouard este un produs al lui PSG, care a fost adus la Celtic în vara anului 2017. În actualul sezon, Edouard a înscris 27 de goluri și a oferit 19 pase decisive în toate competițiile pentru Celtic.
Atacantul celor de la Celtic a jucat pentru toate naționalele de tineret ale Franței, dar nu a apucat să debuteze pentru naționala mare.
  • 2 goluri a înscris Odsonne Edouard în cele 4 meciuri cu CFR Cluj