Fotbal international

A expirat clauza de reziliere a lui Lautaro Martinez la Inter Milano. Ce planuri are Barcelona

07.07.2020 | 18:13
A expirat clauza de reziliere a lui Lautaro Martinez la Inter Milano Ce planuri are Barcelona
ADVERTISEMENT

Oficialii clubului Inter Milano au intrat în panică deoarece începând de marți a expirat clauza de reziliere a atacantului Lautaro Martinez.

Odată cu expirarea termenului pentru clauza de 111 milioane de euro, presa internațională consideră că gruparea italiană nu va mai încasa o sumă nici pe departe asemănătoare.

ADVERTISEMENT

Lautaro martinez a venit la Inter în vara anului 2018 și mai are trei ani de contract cu gruparea milaneză, însă sunt șanse mari ca el să plece din Serie A la finalul actualului sezon.

Pleacă Lautaro Martinez de la Inter Milano după ce i-a expirat clauza de reziliere?

FC Barcelona este total nemulțumită de impactul lui Antoine Griezmann și încearcă de mai mult timp să-l aducă pe Lautaro Martinez, iar acest lucru par și mai plauzibil după ce clauza de reziliere a argentinianului cu Inter Milano a expirat.

ADVERTISEMENT

Cotidianul Sport scrie că oficialii Barcelonei sunt încrezători că expirarea clauzei de reziliere va aduce o sumă de transfer mai mică și posibilitatea includerii unui alt fotbalist în tranzacție. Astfel, catalanii ar putea ecomisi o sumă importantă.

În schimb, presa italiană a scris ca milanezii intenționează să-i dubleze salariul fotbalistului pentru a-l convinge să rămână. Inter ar negocia cu jucătorul de 22 de ani o prelungire a contractului până în 2024, oferindu-i un salariu de 5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Lautaro Martinez s-ar fi înțeles deja cu FC Barcelona pentru un salariu de 12 milioane de euro pe sezon plus bonusuri. Catalanii așteaptă să vadă pretențiile celor de la Inter Milano, dar sunt pregătiți să-l includă în afacere și pe fundașul stânga Junior Firpo (23 de ani).

Atacantul lui Inter Milano ar fi și pe placul superstarului Barcelonei, Leo Messi. De altfel, Adrian Ruben Fernandez, președintele lui Racing Club, care l-a descoperit pe Lautaro Martinez a dezvăluit că Messi l-a sunat deja pe jucătorul Interului.

ADVERTISEMENT

O altă variantă vehiculată pentru ca Lautaro Martinez să ajungă în această vară pe Camp Nou este ca Barcelona să accepte un schimb cu Antoine Griezmann și să mai plătească și o sumă de bani. Acest lucru este realizabil, mai ales că francezul nu se află în grațiile lui Messi.

ADVERTISEMENT