News

A făcut 1,6 milioane de dolari la bursă şi toţi banii i-a dat angajaţilor! Cum au reacţionat oamenii la auzul veştii

01.05.2020 | 19:16
A facut 16 milioane de dolari la bursa si toti banii ia dat angajatilor Cum au reactionat oamenii la auzul vestii
ADVERTISEMENT

Larry Connor, fondatorul şi directorul grupului Connor din SUA, a câştigat 1,6 milioane de dolari pe la bursă în doar 8 zile. Este suma pe care un american îi câştigă, în medie, în 20 de ani. Însă decizia luată de omul de afaceri i-a surpris pe toţi: le-a dat toţi aceşti bani angajaţilor. 

A făcut 1,6 milioane de dolari la bursă şi toţi banii i-a dat angajaţilor: “Nu este un cadou. O meritaţi”

Grupul Connor operează pe 14 pieţe, iar Larry Connor s-a gândit să îşi arate aprecierea faţă de proprii angajaţi în plină pandemie de COVID-19, oferindu-le cei 1,6 milioane de dolari pe care el i-a câştigat în doar opt zile

ADVERTISEMENT

A fost convocată o şedinţă a întregului personal în care se credea că se va vorbi despre pandemia de COVID-19. Apoi, Connor le-a spus angajaţilor: “Am început să mă gândesc la cele mai importante valori de bază ale noastre.

Oamenii contează. Întreaga sumă de 1,6 milioane de dolari o împart între voi. În opinia mea, acesta nu este un cadou. Meritaţi”, a spus el.

ADVERTISEMENT

Cum au reacţionat angajaţii: “Şase mii de dolari. Este ceva ce nu câştigi în fiecare zi”

Unii dintre angajaţi au plâns, alţii au râs. Unii dintre ei au făcut ochii “cât cepele”. Cei mai mulţi nu credeau ce tocmai au auzit.

“Larry, îţi mulţumesc foarte mult! O, Doamne! Atât de apreciat este gestul”, a spus unul dintre angajaţi. Directorul a continuat: “Credem în cei din conducere. În aceste perioade de încercare, înseamnă mai mult decât să vorbim despre o problemă. Înseamnă să facem ceva” 

ADVERTISEMENT

Grupul Connor, cu sediul în Dayton are aproximativ 400 de angajaţi, pe care compania îi numeşte “asociaţi”. Bonusurile au variat între 2000 şi 9000 de dolari şi vor fi plătite tuturor celor care au fost angajaţi înainte de 1 martie.

“Şase mii de dolari. Este ceva ce nu câştigi în fiecare zi. Am fost atât de fericit şi mă bucur că lucrez pentru o companie ca asta. El nu spune lucruri doar pentru a ne motiva. El trăieşte în cercul de valori al companiei noastre. Conduce prin exemplu”, a spus un angajat.

ADVERTISEMENT

Melissa Demoulin, care s-a alăturat companiei în luna decembrie, susţine că bonusul de 3000 de dolari a venit la momentul potrivit. Soţul ei nu a mai muncit de 6 săptămâni din cauza COVID-19. Cei doi au doi copii mici:

“El este foarte grijuliu şi a vrut să aibă grijă de oamenii lui în această perioadă. Acţiunile lui vorbesc mai mult decât cuvintele. Spune foarte multe faptul că are grijă de oamenii lui”, a spus Melissa.

ADVERTISEMENT
Tags: