Life

A făcut Gabriela Firea o vizită la estetician? Ce schimbare vizibilă se observă pe chipul fostului edil al Capitalei

A trecut sau nu Gabriela Firea pragul medicului estetician? Aceasta este întrebarea fără răspuns a multora, după ce chipul fostului edil al Capitalei pare că a trecut printr-o schimbare în 2022.
18.01.2022 | 17:23
A facut Gabriela Firea o vizita la estetician Ce schimbare vizibila se observa pe chipul fostului edil al Capitalei
Gabriela Firea a trecut printr-o schimbare vizibilă. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea are grijă ca fiecare apariție a sa să fie una despre care criticii de modă să nu aibă prea multe cuvinte de spus.

Gabriela Firea, schimbare vizibilă la nivelul feței

Însă, conform Click, Firea, ajunsă la 49 de ani, se pare că nu este atentă doar la ținutele pe care le îmbracă, ci și la felul în care chipul ei arată zi de zi.

ADVERTISEMENT

După ultimele apariții din acest an, sursa menționată anterior spune că există posibilitatea ca fostul edil al Capitalei să fi apelat la mici ”trucuri” de infrumusețare. Fiind vorba despre intervențiile estetice noninvazive, care ”șterg” de pe chipul oricui câțiva ani buni din buletin.

Gabriela Firea la birou
Gabriela Firea a scăpat de ridurile de expresie. Sursă foto: Facebook

Fostul edil se laudă cu un ”chip de porțelan”

Se pare că ridurile de expresie ale Gabrielei Firea au dispărut ca prin minune odată cu începerea noului an, aparițiile sale, mai ales atunci când nu poartă masca de protecție, fiind diferite față de cele de acum câteva luni sau chiar ani.

ADVERTISEMENT

Dacă până în 2022, pe chipul fostei prezentatoare TV se observau mici riduri de expresie firești, în jurul ochilor, iar șanțul nazolabial era proeminent, acum aceste semne ale vârstei au dispărut subit de pe chipul ei.

Pentru că nu a vorbit public despre posibilele schimbări la care a apelat, ridurile dispărând fie cu ajutorul injecțiilor cu botox, fie cu ajutorul acidului hialuronic, tenul tened, luminos și fresh al șefei ministerului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Șanse ar putea fi rezultatul acestor mici intervenții noninvazive.

ADVERTISEMENT
Gabriela Firea ține o foaie în mână
Gabriela Firea, ten lipsit de riduri. Sursă foto: Facebook

Gabriela Firea a slăbit 25 de kilograme

Dacă despre operațiile estetice nu a vorbit, Gabriela Firea a dezvăluit care este metoda prin care se menține în formă la aproape 50 de ani.

Fostul primar recunoaște că are o dietă strictă pe care o urmează, cu ajutorul căreia a slăbit 25 de kilograme după ultima naștere. Alimentația ”săracă” și apa cu lămâie au făcut minuni în cazul Gabrielei Firea.

ADVERTISEMENT

”Dimineaţa, după ce luam aghiasma, beam pe burta goală un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, pentru digestie. La micul dejun consumam doar un iaurt degresat cu ovăz în care, doar pentru gust, picuram câteva lacrimi de miere. Dacă nu îmi era suficient mai mâncam seminţe crude: de dovleac, de in.

Masa de prânz era compusă dintr-o supă-cremă de legume şi un grătar de curcan sau peşte cu salată. La masa de seară, obligatoriu înainte de ora 19, o brânză slabă fără sare cu roşii sau salată trebuiau să mă sature. Evident, până mă culcam mă apuca foamea, dar o potoleam, atât cât puteam cu apă”, povestea Gabrielea Firea în emisiunea “Refresh by Oana Turcu”.

 

ADVERTISEMENT