News

A făcut Gheorghe Dincă mai multe victime? Ce s-a găsit în “Casa Groazei” din Caracal

02.09.2019 | 11:01
A facut Gheorghe Dinca mai multe victime Ce sa gasit in Casa Groazei din Caracal

În urma probelor găsite în casa groazei din Caracal, anchetatorii se pare că îl suspectează pe Gheorghe Dincă de mai multe crime, deoarece au fost găsite mai multe pete de sânge. Dovezile au fost trimise de urgență la laborator, iar procurorii pot fi nevoiți să rupă sigiliul pus pe casa lui Dincă și să revină în locul unde s-au petrecut ororile.

Pete de sânge găsite în casa lui Gheorghe Dincă

Anchetatorii au găsit nu mai puţin de 40 de pete de sânge care ar putea proveni de la mai multe victime, toate de sex feminin, potrivit unor surse apropiate anchetei citate de Antena 3.

Locuinţa lui Gheorghe Dincă din Caracal este sigiliată acum şi pusă sub pază, până când procurorii vor primi rezultatele probelor ADN şi ale expertizelor făcute pe lucrurile ridicate din ea. Aceștia vor hotărî dacă trebuie sau nu să revină la fața locului și să facă cercetări suplimentare.

Pete de sânge găsite în casa lui Gheorghe Dincă
Pete de sânge găsite în casa lui Gheorghe Dincă

Procurorii ar putea reveni în casa groazei

Avocatul familiei Luizei Melencu spunea că procurorii au luat doar o pauză și vor reveni la “casa groazei”, după ce vor analiza probele prelevate până acum.

”Ancheta nu s-a terminat, nici partea de la Casa Groazei. Se pune o mică o pauză. Se vor retrage toți la București. Se vor pune în ordine actele pentru că sunt foarte multe echipe de anchetatori. Dosarul va fi prezentat, îmi va fi prezentat și mie. Vor începe o serie de interogatorii și alte lucruri.

Ancheta va fi mai temeinică în sensul în care vor fi audiate mai multe persoane, inclusiv Dincă. Parchetul ar putea să îl pună în dificultate având în vedere că sunt mai multe probe. În funcție de aceste lucruri, se va reveni la casa groazei inclusiv cu alte căutări. Interogatoriul lui Dincă va fi probabil în București. În această fază tot ce se va întâmpla, se va întâmpla aici”, a spus Tonel Pop pentru Antena 3.