Life

A făcut o poză unei închisori abandonate și a dat peste un detaliu terifiant: “N-am observat decât atunci când am ajuns acasă”

O femeie a făcut o poză banală unei închisori abandonate. Când a ajuns acasă și a analizat imaginea, a avut parte de o adevărată surpriză.
13.05.2024 | 14:28
A facut o poza unei inchisori abandonate si a dat peste un detaliu terifiant Nam observat decat atunci cand am ajuns acasa
O femeie a descoperit un detaliu uimitor într-o poză făcută în închisoare. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

O femeie pasionată de fotografie a făcut o poză banală unei închisori abandonate. Când a ajuns acasă și a analizat mai bine instantaneul, aceasta a avut parte de o adevărată surpriză. Ce detaliu a observat aceasta într-un colț al pozei.

Legenda Închisorii Bodmin, unul dintre locurile înfricoșătoare din Marea Britanie

Tania Woods este o femeie care adoră să facă poze. De multe ori, din dorința de captura ceva senzațional, aceasta se aventurează în locuri mai puțin recomandate. Unul dintre ele a fost Închisoare Bodmin.

ADVERTISEMENT

Pasionații fenomene stranii cunosc legenda Închisorii Bodmin, unul dintre locurile înfricoșătoare din Marea Britanie. Se spune că spiritele deținuților executați încă bântuie pe holuri și prin celule.

Închisoarea Bodmin, cunoscută și sub numele de Bodmin Gaol a fost construită în anul 1779, în Cornwall. În 1927 a fost închisă, iar de atunci s-a transformat într-un adevărat punct de atracție turistică.

ADVERTISEMENT

Închisoarea Bodmin are și un hotel care, de cele mai multe ori, îi atrage pe investigatorii de paranormal. Cei care ajung aici speră să prindă măcar un spirit despre care se spune că bântuie închisoarea.

Această închisoare a apărut chiar și în unul dintre episoadele emisiunii ”Most Haunted”, semn că unele persoane chiar au zărit spiritele acolo. Legenda spune că fantomele de acolo sunt, de fapt, spiritele foștilor deținuți care au fost executați în închisoare.

ADVERTISEMENT
închisoarea bodmin bântuită
Tania Woods a făcut poză în închisoare în urmă cu mai bine de 12 ani. Sursa foto: www.mirror.co.uk.

Tania Woods a surprins într-o poză o fantomă din Închisoarea Bodmin

Tania Woods a vizitat închisoarea în urmă cu mai bine de 12 ani. A făcut mai multe poze și abia când a ajuns acasă a observat un detaliu uimitor. A distribuit imaginea și pe Facebook pentru a se convinge că nu este singura care a sesizat ceva straniu.

Tania a postat imaginea pe un grup de Facebook dedicat fenomenelor paranormale. Cu toții au putut sesiza faptul că în partea dreaptă a pozei există o siluetă fantomatică.

ADVERTISEMENT

Pentru Mirror, aceasta a povestit că în momentul în care a făcut poza nu a observat nicio față fantomatică. Însă, a recunoscut că a simțit o tristețe copleșitoare în acele încăperi. Ba chiar a povestit că a simțit ”un frig extrem” în unele încăperi, în timp ce în altele era foarte cald.

”Nu mi-am dat seama că am prins fantoma până nu am ajuns acasă. L-am contactat pe directorul locației mi-a spus că această siluetă fantomatică a apărut în mai multe poze.”

Potrivit Haunted Britani, mai mulți vizitatori ai Închisorii Bodmin s-au simțit ”copleșiți de sentimente de deznădejde și disperare în timp ce au explorat celulele și coridoarele întunecate. Printre cele mai remarcabile fantome ale închisorii se numără Selina Wedge.

Selina Wedge a fost spânzurată pentru uciderea fiului său, în secolul al XIX-lea. Legenda spune că fantoma ei se arată copiillor. De multe ori, copiii îi întreabă pe adulți de ce plânge o doamnă în rochie lungă în închisoare.

ADVERTISEMENT