News

Crimă tulburătoare în Bistrița-Năsăud. Un tânăr a pus în practică un plan diabolic pentru a-și ucide tatăl

Un tânăr a pus la cale un plan perfid de a-și ucide tatăl pentru a scăpa de treburile gospodărești. Crima a avut loc într-o localitate aflată la doar câțiva kilometri de orașul Năsăud.
26.11.2021 | 17:44
Crima tulburatoare in BistritaNasaud Un tanar a pus in practica un plan diabolic pentru asi ucide tatal
Crimă tulburătoare în Bistrița-Năsăud. Un tânăr a pus în practică un plan diabolic pentru a-și ucide tatăl. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Tânărul de doar 20 de ani ar fi pus la cale un plan diabolic de a-și ucide tatăl, plan pe care l-a și pus în practică.

Și-a chemat tatăl în curte pentru a-l ucide

Un tânăr din județul Bistrița-Năsăud a pus în practică un plan diabolic pentru a-și ucide propriul tată după o discuție aprinsă. Tânărul și-a mințit tatăl că un vecin îl strigă să vină în curtea casei după care s-a repezit asupra lui, izbindu-l cu un par până l-a ucis. După care, chiar tânărul a anunțat prin 112 poliția.

ADVERTISEMENT

„Am văzut de acasă luminile care se vedeau și pe urmă am auzit că l-a omorât pe vecinul. Nu știam să se certe, nu știu să se fi întâmplat așa ceva. N-am auzit să se certe. Aseară l-a chemat să meargă până la un vecin și când au mers la vecin el a avut un par pregătit”, a precizat un vecin al familiei, care mărturisește că tânărul l-a lovit pe tatăl său cu parul respectiv.

Unde s-a petrecut crima din Bistrița-Năsăud

Incidentul a avut loc în Zagra, o localitate aflată la aproape 10 kilometri de orașul Năsăud. Familia în care a avut loc cearta care s-a terminat cu un deces, era una modestă, iar rudele au spus că între cei doi au existat discuții dese, în special pentru că fiul a refuzat să-și ajute tatăl la muncile din gospodărie.

ADVERTISEMENT

Mama bărbatului decedat le-a spus reporterilor că pur și simplu nepotul ei l-ar fi chemat pe acesta în curte, după ce se certase că nu îl ajută la treburile zilnice. Apropiații familiei susțin că joi seară tatăl criminalului ar fi insistat încă o dată să-și convingă cu vorbe bune băiatul că este vremea ca acesta să-și facă un rost în viață. Însă imediat după aceea tânărul ar fi avut o cădere nervoasă.

Mai apoi, vecinii din zonă ar fi auzit țipetele de disperare și au fost oripilați văzând ce s-a întâmplat. De asemenea, o rudă a bărbatului ucis a spus în detaliu care au fost motivele crimei.

ADVERTISEMENT

„Din cauză că tatăl său i-a spus Du-te și pune mâna și lucrează! Nu sta așa. El a strigat: Nu mai da! Nu mai da, că mă omori. Și atunci au sărit doi vecini și el s-a pus într-o grămadă de lemne, s-a făcut că îl doare ceva. Nu a fugit, s-a pus lângă el jos”, a povestit o rudă a decedatului, pentru reporterii ProTv.

Tânărul a fost reținut de poliție pentru 24 de ore

Nicolae Bușcoi primarul comunei Zagra a ținut să precizeze și el cele întâmplate.

„Am înțeles că l-a pregătit mai înainte, au ieșit împreună să meargă la un vecin și aici l-a lovit, i-a dat multe lovituri”, a declarat primarul.

ADVERTISEMENT

De asemenea, oamenii legii spun că tânărul este în custodia organelor de poliție și este suspectat de omor.

„Fiul bărbatului, în vârstă de 20 de ani, se află în custodia polițiștilor, fiind bănuit de comiterea faptei”, a comunicat Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

ADVERTISEMENT