Pariuri sportive

A fi sau a nu fi goluri multe în primele sferturi la Mondial! Ce cote sunt!

06.07.2018 | 10:31
A fi sau a nu fi goluri multe in primele sferturi la Mondial Ce cote sunt

Belgia – Brazilia: un show care anunță multe goluri
www.betarena.ro

“Decizia” belgienilor de a câștiga meciul cu Anglia din ultima etapă a grupelor i-a trimis pe jucătorii lui Roberto Martinez pe partea de tablou mai dificilă, iar belgienii nu par deloc pregătiți, cel puțin defensiv, pentru meciul cu „Selecao”. Roberto Martinez va rămâne fidel modulului cu trei fundași centrali, însă acesta a dat rateuri meci de meci la acest Mondial, Belgia păstrând ”clean sheet” doar în meciul cu Anglia, în care englezii au folosit opt rezerve. Nici Alderweireld, nici Vertonghen, nici Kompany nu au cel mai bun Mondial, iar asta s-a văzut și în partida cu Japonia, una câștigată norocos de belgieni, cu 3-2.

Brazilienii îl vor recupera pe Marcelo pentru acest meci, iar duelul dintre fundașul lui Real Madrid și Thomas Meunier, un alt fundaș lateral extrem de ofensiv va fi fascinant. Altfel, postul de titular al lui Gabriel Jesus în atac, mai ales după ce Firmino a marcat în disputa cu Mexic, e serios pus în discuție, iar pressingul pe care îl face jucătorul lui Liverpool ar putea pune probleme. Va fi, totodată, extrem de interesant modul în care Neymar va evolua, el fiind criticat până acum pentru faptul că stă prea mult pe jos, presa elvețiană raportând un număr de 14 minute pe care starul brazilian le-a petrecut la nivelul gazonului la acest Mondial. Astfel, o cotă de 2,10 oferită de BetArena pentru ca Belgia să primească mai multe cartonașe galbene decât Brazilia este una interesantă. La fel cum pariorii pot să își dubleze banii dacă mizează pe minimum trei goluri marcate în meci. Chiar dacă Brazilia nu a mai primit gol din primul meci, contra Elveției, câștigând toate partidele următoare cu 2-0, cota pentru un gol marcat de Hazard (3,85) sau Lukaku (2,95) sunt atractive. Combo-ul zilei are cotă 12,00 la BetArena pe victoria Belgiei, ambele marchează și peste 9,5 cornere!

Uruguay – Franța: defensive de fier
www.betarena.ro

Apărarea Uruguayului a fost principalul avantaj al naționalei sud-americane în drumul către sferturile de finală ale Mondialului din Rusia. E adevărat, cu o grupă facilă, contra Rusiei, Arabiei Saudite și Egiptului, însă uruguayenii au un singur gol primit în 360 de minute jucate la turneul final, cel înscris de Pepe în optimea cu Portugalia, după un corner executat perfect de lusitani. Problema uruguayenilor nu este, însă, cuplul de fundași centrali Godin-Gimenez, poate cel mai bun de la CM 2018, ci situația lui Edinson Cavani. Golgheterul Uruguayului în Rusia, autorul ”dublei” din meciul cu Portugalia, a ieșit accidentat și are șanse minime să își revină, presa uruguayană anunțând deja că locul său va fi luat de Cristhian Stuani.

De partea cealaltă, Franța a impresionat în partida cu Argentina, câștigată cu 4-3, dar are șanse mici să mai primească aceleași spații pe care le-a primit de la defensiva argentiniană, naționala lui Oscar Washington Tabarez fiind mult mai compactă. Blaise Matuidi va lipsi în echipa Franței, fiind suspendat, iar locul său va fi luat, cel mai probabil de Ousmane Dembele. Interesant e că Uruguay nu a primit gol de la Franța în ultimele șase partide dintre cele două echipe, toate cele șase meciuri având cel mult două goluri marcate. Ambele echipe au câștigat cinci din ultimele șase meciuri la Cupa Mondială, astfel că e de așteptat un nou meci extrem de echilibrat. BetArena oferă o cotă de 1,85 pentru un pariu ”sub 1,5 goluri în ambele reprize”, fiind greu de crezut că echipele se vor avânta în atac. Pariorii care vor să riște au și opțiuni de scor corect, 0:0 pentru o cotă de 6,25 și 1:1 pentru o cotă de 6,00. Dacă totuși crezi că vor fi goluri, BetArena a mărit cota pentru peste 1,5 goluri în meci la 2,00! Iar dacă Mbappe, cel mai în formă tânăr jucător al Mondialului, va deschide scorul primești cotă 6,50 la BetArena!