Pariuri sportive

A fi sau a nu fi… Messi! Ce e de pariat pe “extraterestul” Argentinei și celelate meciuri de azi

21.06.2018 | 10:43
A fi sau a nu fi Messi Ce e de pariat pe extraterestul Argentinei si celelate meciuri de azi

A fi sau a nu fi… Messi! Ce e de pariat pe “extraterestul” Argentinei și celelate meciuri de azi

https://www.betarena.ro/

După ce Cristiano Ronaldo a marcat un hat-trick în meciul cu Spania, toți ochii au fost ațintiți pe Lionel Messi. Însă superstarul Barcelonei a ratat un penalty în partida cu Islanda, penalty care s-a dovedit decisiv în finalul partied, cele două echipe remizând, scor 1-1. Acum, Argentina întâlnește Croația, iar un nou meci fără victorie ar fi un dezastru pentru naționala sud-americană, având în vedere că ex-iugoslavii au câștigat primul meci din grupă, contra Nigeriei. Presa argentiniană notează că Jorge Sampaoli, selecționerul Argentinei, va schimba modulul tactic din 4-2-3-1 în 3-4-1-2, modul folosit și în preliminariile sud-americane. Astfel, Cristian Pavon va fi titularizat alături de Aguero în atac, în timp ce Messi va fi în spatele lor, cu poftă de gol și de a-și lua revanșa după eroarea majoră din meciul cu Islanda.

Croații au trecut prin momente dificile, din cauza lui Nikola Kalinic, atacantul lui Milan fiind exclus din lot, după ce a refuzat să intre din postura de rezervă  în partida cu Nigeria. Nu e neapărat o problemă majoră la nivel de lot, însă acest lucru dovedește că există nemulțumire în interiorul lotului croat. În aceste condiții, chiar dacă Argentina nu a strălucit în fața Islandei, contra Croației lucrurile pot sta altfel. Actuala adversară nu are nici pe departe stilul nordicilor, compact, o echipă pe două linii aproape imposibil de ”spart”, iar cota de 4,55 pentru o victorie a Argentinei, în combo la BetArena cu goluri marcate de ambele echipe merită încercată, în condițiile în care defensiva argentiniană, cu Willy Caballero, un portar predispus la greșeli, este punctul slab al echipei. Urmând aceeași logică, cota de 1,90 oferită de BetArena pentru cel puțin un gol al lui Leo Messi este și ea interesantă, mizând pe dorința de răzbunare a starului argentinian.

Ultima șansă a naționalei din Peru. Ghinionul e că e contra Franței

https://www.betarena.ro/

Franța nu a avut soarta Argentinei, Braziliei sau a Germaniei, reușind să câștige cu 2-1 meciul cu Australia din debutul Cupei Mondiale. Dar jocul naționalei lui Didier Deschamps nu i-a convins nici pe fani, nici pe jurnaliști, nici pe specialiștii francezi. Iar Deschamps s-a declarant nemulțumit de modul în care jucătorii au evoluat la debut, astfel că va schimba sistemul din 4-3-3 în 4-2-3-1 și îl va titulariza în meciul cu Peru pe Olivier Giroud în atac, simțind nevoia unui vârf masiv care să preseze mai mult în jumătatea adversă.

De partea cealaltă, Peru își joacă ultima șansă la turneul final din Rusia. Dacă pierd, sud-americanii sunt ca și out din competiție, deși ultimul meci e cu Australia. Fiind o echipă ofensivă, e de așteptat ca peruvienii să nu stea la cutie și să încerce să marcheze în poarta Franței, încurajați de lipsurile arătate de francezi în partida precedentă. Ca și în meciul cu Australia, flancurile franceze arată problematic, cu doi jucători de 22 de ani, Benjamin Pavard și Lucas Hernandez, titulari. Totuși, Franța ar trebui să câștige clar meciul, iar cota de 2,55 oferită de BetArena pentru o victorie la minimum două goluri e una valoroasă. La fel cum și un gol marcat de Antoine Griezmann, la cotă 2,20, merită încercat, jucătorul lui Atletico Madrid executând și penalty-uri.

Se califică Danemarca deja?

https://www.betarena.ro/

Cu o victorie contra Australiei, Danemarca și-ar asigura, în mare măsură, prezența în optimi, doar o catastrofă majoră putând împiedica naționala nordică să meargă mai departe. Danezii nu au dominat meciul cu naționala din Peru, ba chiar au avut noroc major după ce peruvienii au ratat un penalty înainte de pauză prin Cueva. Dar pragmatismul și experiența au făcut diferența, chiar dacă danezii l-au pierdut pe mijlocașul defensiv William Kvist, din cauza unei accidentări la coaste. Australia a fost curajoasă cu Franța, dar, din nou, experiența și-a spus cuvântul. Iar faptul că selecționerul Bert van Marwijk va pleca imediat după Mondial pare să fie palpabil în atmosfera din lotul australian.

Cu un Christian Eriksen care pare în formă bună, danezii trebuie să fie favoriți în acest meci. O arată și cotele, însă un pariu interesant poate fi o șansă dublă pentru danezi și Australia să nu înscrie, la o cotă de 2,10. Pentru cei mai îndrăzneți, o victorie a danezilor fără gol primit e răsplătită la BetArena cu 2,70.

https://www.betarena.ro/