Fotbal intern

A fost anunţat lotul Insulelor Feroe pentru meciul cu România! Fostul dinamovist Bartalsstovu, chemat la naţională

12.03.2019 | 16:42
A fost anuntat lotul Insulelor Feroe pentru meciul cu Romania Fostul dinamovist Bartalsstovu chemat la nationala

A fost anunţat lotul Insulelor Feroe pentru meciul cu România, partidă care se va juca marţi, 26 martie, de la ora 21:45. Lars Olsen, selecţionerul feroezilor, se va baza pe 22 de fotbalişti, iar printre aceştia se numără şi fostul dinamovist Kaj Leo i Bartalsstovu.

Bartalsstovu revine în România cu naţionala Insulelor Feroe

Kaj Leo i Bartalsstovu a fost convocat de Lars Olsen în lotul Insulelor Feroe pentru dubla cu Malta şi România. Mijlocaşul ofensiv de 27 de ani revine în ţara noastră la trei ani de la aventura pe care a avut-o la Dinamo Bucureşti. Fotbalistul feroez are 22 de selecţii şi un gol pentru selecţionata feroeză, iar în prezent evoluează la IBV, echipă din prima ligă a Insulelor Feroe.

La Dinamo Bucureşti, Kaj Leo i Bartalsstovu a jucat opt meciuri în sezonul 2015-16, reuşind să ofere o pasă de gol în victoria “câinilor” cu Viitorul, scor 2-1, partidă din play-off-ul Ligii 1 Betano. După patru luni petrecute în România, fotbalistul feroez s-a transferat la FH Hafnarfjordur.

A fost anunţat lotul Insulelor Feroe pentru meciul cu România. Bartalsstovu se va duela cu "tricolorii"
A fost anunţat lotul Insulelor Feroe pentru meciul cu România. Bartalsstovu se va duela cu “tricolorii”

Mircea Rednic îl lăuda pe Bartalsstovu după primul meci jucat la Dinamo

Kaj Leo i Bartalsstovu a fost adus la Dinamo Bucureşti de Mircea Rednic, care susţinea că l-a transferat după ce l-a văzut pe mijlocaşul ofensiv într-un meci jucat de echipa naţională a Insulelor Feroe împotriva României. În plus, antrenorul “câinilor” a fost impresionat de jucător după primul meci jucat în tricoul dinamoviştilor.

Mă bucur şi pentru Leo al meu. Vă spun eu că nu e pescar! E un jucător cu mari calităţi. A venit acum o săptămână şi a făcut şi el o contractură. A stat 3 zile, nu s-a antrenat deloc, dar este un jucător foarte bun, de calitate. Are o educaţie foarte bună, o formă bună şi calitate la antrenamente. Am văzut tot felul de comentarii despre el Vă spun eu că el e fotbalist foarte bun, nu e pescar! Ăsta e chiar piesă. Şi-a arătat şi în acest meci şi o să mai vedeţi pe viitor. A venit acum o săptămână şi a jucat foarte bune. Mai sunt unele lucruri de pus la punct, dar sunt fericit că am reuşit să câştigăm”, declara Mircea Rednic după primul meci jucat de Kaj Leo i Bartalsstovu în tricoul lui Dinamo Bucureşti.