A fost anunţată echipa României pentru barajul cu Elveţia, din FedCup

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
11/04/2018, 13:39
A fost anunţată echipa României pentru barajul cu Elveţia, din FedCup

Toate jucătoarele sunt valide pentru barajul de accedere în Grupa Mondială, astfel că alegerea celor patru convocate nu a fost deloc o misiune uşoară. Practic, s-a mers în cele din urmă pe cele mai bine clasate dintre jucătoare, astfel convocările au venit pentru Simona Halep (locul 1 WTA), Sorana Cîrstea (34), Irina Begu (38) şi Mihaela Buzărnescu (40), aflată la prima convocare.

Cele mai importante nume care vor lipsi de la Cluj sunt Monica Niculescu (65 WTA la simpu şi 11 la dublu), aflată în formă bună după evoluţiile de la Indian Wells şi Miami, şi Ana Bogdan (76 WTA), care a impresionat la Monterrey, acolo unde a jucat în semifinale.

Sorana Cîrstea a primit convocare deşi prezenţa ei era pusă sub semnul întrebării după ce a decis să se retragă de la turneul de la Lugano, care are loc în această săptămână, din cauza unor probleme medicale. Atât ea, cât şi Simona Halep vor reveni pe teren după o lună de pauză, după participarea la Miami. 

Ştirea MOMENTULUI

Jucătorii lui Dinamo, amenințați că nu-și vor mai primi salariile! ”Ei știu doar să aibă cereri”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×