Cele mai citite

A fost anunţată echipa României pentru barajul cu Elveţia, din FedCup

Florin Segărceanu a anunţat numele jucătoarelor care au fost convocate pentru pentru partida de FedCup, contra Elveţiei, care va avea loc în weekend-ul 21-22 aprilie.
11.04.2018 | 13:39
A fost anunţată echipa României pentru barajul cu Elveţia, din FedCup

Toate jucătoarele sunt valide pentru barajul de accedere în Grupa Mondială, astfel că alegerea celor patru convocate nu a fost deloc o misiune uşoară. Practic, s-a mers în cele din urmă pe cele mai bine clasate dintre jucătoare, astfel convocările au venit pentru Simona Halep (locul 1 WTA), Sorana Cîrstea (34), Irina Begu (38) şi Mihaela Buzărnescu (40), aflată la prima convocare.

Cele mai importante nume care vor lipsi de la Cluj sunt Monica Niculescu (65 WTA la simpu şi 11 la dublu), aflată în formă bună după evoluţiile de la Indian Wells şi Miami, şi Ana Bogdan (76 WTA), care a impresionat la Monterrey, acolo unde a jucat în semifinale.

Sorana Cîrstea a primit convocare deşi prezenţa ei era pusă sub semnul întrebării după ce a decis să se retragă de la turneul de la Lugano, care are loc în această săptămână, din cauza unor probleme medicale. Atât ea, cât şi Simona Halep vor reveni pe teren după o lună de pauză, după participarea la Miami. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri