Life

A fost aranjată căsnicia dintre Prințesa Diana și Charles? Semnele care dezvăluie adevărul din interior

Regizoarea filmului "What's Love Got To Do With It", Jemima Khan, a adus în discuție căsnicia dintre Prințesa Diana și Charles.
04.02.2023 | 15:21
A fost aranjata casnicia dintre Printesa Diana si Charles Semnele care dezvaluie adevarul din interior
Adevărul despre căsnicia dintre Prințesa Diana și Charles. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Filmul lui Jemima Khan, “What’s Love Got To Do With It”, este descris ca fiind o “comedie romantică pakistaneză” și povestește evenimente inspirate din viața ei, însă asta nu este tot.

A fost aranjată căsătoria dintre Prințesa Diana și Charles?

Practic, regizoarea cântărește argumentele pro și contra căsătoriilor aranjate și spune că în realitate, căsătoria Dianei cu Charles a fost “în esență aranjată”.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că povestea analizează “avantajele și dezavantajele ambelor stiluri” de întâlniri și se întreabă dacă nu cumva pot exista prea multe opțiuni pe de o parte și prea puține în cazul căsătoriilor aranjate.

Prietena lui Jemima Khan, Prințesa Diana, spune ea, a fost una dintre sursele de inspirație pentru film. Cum a ajuns numele ei în discuție ce spune regizoarea despre mariajul regretatei Prințese?

ADVERTISEMENT

Fiica lui Sir James Goldsmith și sora ministrului guvernamental Zac Goldsmith a avut o prietenie strânsă cu prințesa, care a vizitat-o de două ori în Pakistan.

Khan a declarat într-un interviu acordat pentru Sky News că filmul a arătat cât de universal este acest tip de căsătorie în diferite culturi.

ADVERTISEMENT

O căsnicie aranjată sau o căsnicie sinceră?

De asemenea, în același interviu, ea a discutat despre Regele Charles și Prințesa Diana, dar și despre mariajul celor doi, care va rămâne cu siguranță în amintirea oricui.

“Căsătoria lor a fost, în esență, aranjată. Se întâmpla aici, chiar și cu familia noastră regală.

ADVERTISEMENT

Știu că poate părea adesea un concept cu adevărat străin, dar majoritatea căsătoriilor, chiar și în lumea de astăzi, sunt aranjate, dacă ne uităm la populația globală. Nu cu mult timp în urmă, era un fel de normă chiar și în Marea Britanie”, a dezvăluit regizoarea.

Iar în filmul său, aceasta analizează miturile care înconjoară căsătoriile aranjate, despre care susține că sunt adesea puse în categorii binare de “căsătorie din dragoste bună” în comparație cu “căsătorie aranjată rea”.

“Există o problemă reală în care căsătoriile aranjate continuă să fie confundate cu cele forțate”, a mai spus Khan, adăugând că mai există și astfel de căsătorii care la final se dovedesc a fi reușite și fericite, însă aceste cazuri nu sunt chiar atât de dese, notează The Mirror. 

Referitor la Prințesa Diana, amintim că după moartea acesteia, în tragicul accident care a avut loc în urmă cu mai bine de 25 de ani, detalii fără precedent îl legătură cu Familia Regală au ieșit la suprafață.

ADVERTISEMENT