Stiri sportive

A fost atacul de la Acces Direct o regie ieftină? Cum răspunde Mirela Vaida acuzațiilor

20.03.2021 | 12:09
A fost atacul de la Acces Direct o regie ieftina Cum raspunde Mirela Vaida acuzatiilor
O femeie complet goală a intrat în platoul emisiunii și s-a năpustit asupra prezentatoarei. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nici nu începuse bine ediția de vineri a emisiunii Acces Direct, că o femeie complet goală și „înarmată” cu un bolovan a pătruns în platou și s-a năpustit asupra Mirelei Vaida. Deși părea extrem de afectată de cele întâmplate, nu puțini au fost cei care s-au grăbit să afirme că întreaga scenă n-a fost altceva decât o „o regie ieftină”, pusă la cale în goana după audiență.

Chestionată pe marginea subiectului, îndrăgita prezentatoare TV a negat, însă, cu vehemență toate acuzațiile: „Îmi este teamă pentru viața mea. Niciodată în viața mea n-am făcut astfel de lucruri”, a spus aceasta, de îndată ce și-a revenit din șoc.

ADVERTISEMENT

Între timp, polițiștii au reușit să o identifice pe atacatoare. Potrivit unor surse citate de antena3.ro, este vorba despre o femeie din Iași care suferă de multiple afecțiuni psihice, internată recent la Spitalul Obregia.

Mirela Vaida susține că atacul de la Acces Direct nu a fost regizat

Nu. Nu există așa ceva. Niciodată în viața mea n-am făcut astfel de lucruri. Nu suntem la o emisiune de diverstisment farse.

ADVERTISEMENT

Îmi este teamă că cei pe care îi deranjaăm prin anchetele pe care le facem să nu se răzbune. În acest moment îmi este teamă pentru viața mea.

N-am realizat ce e până când am văzut pietroiul ala mare ridicat spre mine și o femeie goală, care urla continuu ”să-mi dai banii”.

ADVERTISEMENT

Si acum tremur pentru că totul s-a derulat într-o fracțiune de secundă. Norocul meu este că nu m-a nimerit. Spun cei de la poliție că ar fi o persoană din Iași, mai avea o sacoșă cu pietroaie în spate, la intrare.

Doamna a făcut firul atacului foarte bine. Era dezbrăcată complet. Au imoblizat-o colegii mei. Am chemat poliția. Am luat un calciu. Sunt în șoc realmente.

ADVERTISEMENT

Dacă tot s-a creat acest context, n-am depus o plângere la politie, dar ar trebui s-o fac. A venit săgeată la mine și fix spre capul meu cu pietroiul. Norocul meu e totuși că nu m-a nimerit”, a declarat Mirela Vaida imediat după nefericitul incident.

ADVERTISEMENT