Fotbal intern

Dezvăluiri despre Steaua – Rapid în Cupa UEFA! Ce a declarat un fotbalist implicat: ”S-a întâmplat ceva acolo”

30.11.2018 | 13:09
Dezvaluiri despre Steaua  Rapid in Cupa UEFA Ce a declarat un fotbalist implicat Sa intamplat ceva acolo
Petre Marin și Mugurel Buga în partida Steaua - Rapid din Cupa UEFA

A fost blat la Steaua – Rapid în Cupa UEFA? Aceasta este întrebarea la care a răspuns Petre Marin. Fundașul a strâmbat din nas atunci când a discutat despre „eurosfertul” disputat de cele două formații în cea de-a doua competiție europeană intercluburi. Astfel, în sezonul 2005-2006, Steaua şi Rapid s-au întâlnit în sferturile de finală, dar Petre Marin crede că ceva necurat s-a întâmplat chiar la tragerea la sorţi făcută de forul internațional.

Eu şi acum cred că dacă nu eram din România, aveam şansa să jucăm finala, să fie o finală românească în Cupa UEFA. Dar, fiind din România, cred că s-a întâmplat ceva la tragerea la sorţi şi ne-au băgat să disputăm această dublă. Cred că vorbim de o dublă cu care fotbalul românesc nu se va mai întâlni. Chiar dacă unii s-au bucurat că am fost eliminaţi de Middlesbrough, eu spun că mie mi-a părut rău de Rapid, atunci când au rămas acasă după dubla cu noi, a spus Petre Marin pentru Telekom Sport.

A fost blat la Steaua - Rapid în Cupa UEFA Marin și Tamaș
Petre Marin crede că UEFA a trucat tragerea la sorți pentru sferturile Cupei UEFA

A fost blat la Steaua – Rapid în Cupa UEFA?

În primul joc, disputat pe stadionul Giulești, Rapid a încheiat la egalitate cu Steaua, scor 1-1. Bănel Nicoliță a deschis scorul în prima repriză, apoi Viorel Moldovan a înscris în actul secund pentru echipa antrenată atunci de Răzvan Lucescu. A urmat returul de pe stadionul Național când formația lui Cosmin Olăroiu a ținut-o în șah etern pe Rapid și la final tabela de marcaj arăta 0-0. Roș albaștrii s-au calificat în semifinale datorită golului marcat în deplasare.

Mai mult de atât, Steaua a învins-o în prima manșă pe Middlesbrough cu 1-0 prin golul înscris de actualul antrenor, Nicolae Dică. În minutul 23 al returului, trupa lui Olăroiu îi conducea pe englezi chiar la ei acasă cu 2-0 și steliștii erau cu un picior în finala de la Rotterdam. A urmat un adevărat coșmar cu 4 goluri încasate și reprezentanta din Premier League s-a calificat în ultimul act.

  • 2 goluri s-au marcat în dubla Steaua – Rapid din Cupa UEFA