A fost coleg cu Adi Mutu la Cesena, iar acum dă probe în Liga 1

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
07/02/2018, 10:17
A fost coleg cu Adi Mutu la Cesena, iar acum dă probe în Liga 1

După ce au ajuns la un acord cu FC Viitorul Constanţa pentru împrumutul lui Răzvan Horj – vezi detalii, oficialii formaţiei FC Voluntari ar putea da lovutura cu un fotbalist care a fost coleg cu Adi Mutu la Cesena. 

Dominique Malonga, fostul coleg al lui Adi Mutu de la Cesena, se pregăteşte cu FC Voluntari şi ar putea semna cu echipa pregătită de Claudiu Niculescu în următoarele zile. Antrenorul din Liga 1 Betano îl va testa pe atacantul născut în Franţa în zilele următoare şi va decide dacă-l va păstra în lot.

A mai jucat şi pentru Torino

În vârstă de 29 de ani, Dominique Malonga s-a născut în Franţa, dar este internaţional congolez. A evoluat ultima oară în Elveţia, la Servette Geneva şi a mai trecut pe la echipe precum Torino, Foggia, Cesena, Vicenza şi Pro Vercelli.

De asemenea, Dominique Malonga a mai evoluat şi pentru Murcia şi Elche, în Spania, şi Hibernian, în Scoţia. În perioada 2011-2012, atacantul a fost coleg cu Adi Mutu la Cesena.

Ştirea MOMENTULUI

MM Stoica, surpriză neplăcută la Campionatul Mondial

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.