News

A fost creată prima mașină care produce bani când este parcată. Când apare pe piață

În curând, pe piață va apărea prima mașină care produce bani când este parcată.
10.06.2021 | 08:48
A fost creata prima masina care produce bani cand este parcata Cand apare pe piata
ADVERTISEMENT

Visul oricărui șofer va fi posibil. Nu peste foarte mult timp, pe piață va exista o mașină care produce bani când este parcată.

Mai exact, o mașină electrică va produce criptomonede, făcând astfel bani cât stă în parcare.

ADVERTISEMENT

Mașina care produce bani în timp ce este parcată

Recent, producătorul canadian de vehicule electrice ușoare (LEV) Daymak și-a anunțat planurile de lansa prima mașină din lume care poate extrage criptomonede.

Numit Spiritus, automobilul construit de compania din Canada ar urma să fie lansat pe piață în 2023.

ADVERTISEMENT

Mașina de ultimă generație, una electrică, va fi dotată cu echipamente de înaltă tehnologie pentru a extrage criptomonede, Dogecoin și Bitcoin la Ethereum și Cardano, în timp ce se încarcă.

Această așa-numită ”minare” este un mod de a face criptomonede rezolvând ecuații criptografice și algoritmi prin intermediul computerelor.

ADVERTISEMENT

Cu un astfel de echipament va fi dotat automobilul cu trei roți. Acesta va include un procesor cu un sistem în curs de brevetare, numit Daymak Nebula, care colectează monedele digitale, și un portofel digital care le stochează pentru o utilizare viitoare.

”Mașina Spiritus este dedicată pentru cei care doresc mai mult în viață și ne-am angajat să punem clienții noștri înaintea viitorului”, a declarat președintele Daymak, Aldo Baiocchi, într-o declarație, scrie Globenewswire.

ADVERTISEMENT

”Avem în vedere un viitor în care taxele dvs. de autostradă, parcarea dvs. și comanda dvs. drive-thru va fi plătită direct din mers cu cripto. Facturile dvs. online și operațiunile bancare pot fi gestionate prin aceeași platformă software plătită în criptă.

Și în timp ce majoritatea vehiculelor se depreciază în timp ce stau în garajul dvs., Nebula Miner vă va face bani în timp ce Spiritus este parcat. Aplicațiile potențiale sunt nelimitate”, a adăugat Baiocchi.

Cât va costa această mașină

Daymak, Inc, fondată în 2002 cu sediul în Toronto, este un pionier în ceea ce privește vehiculele electrice ușoare personale (LEV). Compania este distribuitorul și dezvoltatorul numărul unu al LEV-urilor din Canada, cu peste 100.000 de vehicule vândute.

Modelul standard Deluxe va costa în jur de 20.000 de dolari, în timp ce Ultimate ajunge la 149.000 de dolari.

Daymak este cunoscut pentru lansarea unor design-uri de ultimă generație, cum ar fi prima bicicletă electrică fără fir din lume și prima bicicletă electrică off-road din Canada.

ADVERTISEMENT