Fotbal intern

A fost dat afară de la FCSB, dar acum va juca în grupele Europa League. “N-a fost îndrăgit de Mihai Stoica!”

31.08.2019 | 09:20
A fost dat afara de la FCSB dar acum va juca in grupele Europa League Na fost indragit de Mihai Stoica

Cătălin Golofca a fost dat afară de la FCSB după ce a adunat doar 15 meciuri în tricoul roș-albastru, iar acum va juca în grupele Europa League cu CFR Cluj. Conform celor spuse de Valeriu Iftime, patronul formației FC Botoșani, mijlocașul a rezistat doar șase luni la vicecampioana României deoarece nu a fost pe placul lui Mihai Stoica.

A fost dat afară de la FCSB, dar acum juca în grupele Europa League

Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 800.000 de euro a fost transferat de CFR Cluj în această vară, informație dezvăluită de FANATIK, după ce oficialii campioanei României au decis să le plătească moldovenilor 400.000 de euro în schimbul semnături mijlocașului în vârstă de 29 de ani.

Cătălin Golofca jucase pentru FCSB în perioada august 2017 – ianuarie 2017, după ce Gigi Becali le-a plătit moldovenilor 400.000 de euro.   “Golofca spunea că nu e îndrăgit de Mihai Stoica și de aceea a plecat. Așa mi-a zis băiatul“, a declarat Valeriu Iftime, patronul formației FC Botoșani, conform Digi Sport TV.

Bogdan Andone, Gigi Becali și Mihai Stoica într-o conferință de presă susținută la palat. Sursă foto: sportpictures.eu
Bogdan Andone, Gigi Becali și Mihai Stoica într-o conferință de presă susținută la palat. Sursă foto: sportpictures.eu

Cum a ajuns Cătălin Golofca la CFR Cluj

Valeriu Iftime a vorbit și despre negocirerile purtate de CFR Cluj pentru transferul lui Cătălin Golofca la campioana României, dar și ce a discutat cu fotbalistul care a mai jucat pentru Cetatea Suceava și Rapid Suceava în trecut.

“Noi stabilisem în primă fază că nu mai lăsăm niciun jucător să plece. Dar a apărut această oportunitate, cu CFR-ul. I-am zis băiatului: ‘Dacă se îndeplinesc condițiile financiare pe care noi le cerem, îți dăm drumul. Dacă nu, rămâi la noi’. A înțeles și a zis că nu e niciun fel de problemă. Dar azi (n.r. miercuri), ne-am înțeles, ne-au satisfăcut pretențiile financiare“, a mai spus Valeriu Iftime.

  • 25% dintr-un viitor transfer al lui Cătălin Golofca de la CFR Cluj au păstrat moldovenii de la FC Botoșani
  • 800.000 de euro este cota lui Cătălin Golofca, conform transfermarkt.com