Fotbal intern

A fost dorit de Arsenal, Liverpool și Inter, iar acum a ajuns la Dinamo. “Am făcut o afacere bună!”

Autor: Iuliana Spirache | 16.02.2019 | 11:08
Nabil Jaadi a ajuns la Dinamo, după ce a fost dorit de Arsenal, Liverpool și Inter

Nabil Jaadi a fost dorit în trecut de Arsenal, Liverpool, Inter și AC Milan, iar în această iarnă a dat probe la Dinamo și a reușit să îl impresioneze pe Mircea Rednic. Fratele lui Reda Jaadi se află în lotul “câinilor” și a participat deja la câteva antrenamente ale dinamoviștilor, anunță gsp.


UPDATE, 16 februarie, ora 11.10. Mircea Rednic a vorbit despre situația lui Nabil Jaadi. “L-am văzut la antrenamente. E un jucător tânăr, de perspectivă. M-a convins. E un jucător care poate să ajute echipa. E polivalent și are calități. Eu zic că am făcut o afacere bună în condițiile în care l-am luat”, a spus Mircea Rednic. Antrenorul a fost completat de Ionel Dănciulescu: “Este la noi, se antrenează. Va face vizita medicală și dacă totul este ok o să semneze cu noi”.


Nabil Jaadi a ajuns să dea probe la Dinamo, după ce zilele trecute a încercat să îi convingă pe oficialii de la Poli Iași să îl păstreze în lot, dar Flavius Stoican nu a fost impresionat de marocanulc are poate evolua ca extremă stânga sau în spatele vârfului.

A fost dorit de Arsenal, Liverpool și Inter, iar acum Nabil Jaadi a ajuns în probe la Dinamo

Nabil Jaadi la un antrenament susținut de Dinamo

Nabil Jaadi are o poveste impresionantă deși are 22 de ani. În 2013 era considerat unul dintre cei mai talentați tineri jucători din lume și a reușit să câștige Cupa Viareggio cu o echipă a lui Anderlecht din care mai făceau parte jucători precum Jordan Lukaku, Mbemba, Leander Dendoncker sau Franck Acheampong. În acea perioadă, Nabil Jaadi era căpitanul echipei naționale a Marocului U17 care a ajuns pentru prima dată la un turneu mondial.

Nabil, fratele lui Reda Jaadi, a făcut parte din lotul primei echipe a lui Anderlecht la 17 ani, iar problemele sale au apărut după ce a fost forțat să semneze cu un impresar agreat de club, adică Mogi Bayat, care a fost ulterior arestat pentru turcare de meciuri. „Mi-a propus 4 variante: Arsenal, Liverpool, Inter și AC Milan. I-am spus pe loc Arsenal, un club pe care îl admiram și care acorda șanse tinerilor. Nu mi-a mai dat niciun semn până în ultima zi a perioadei de transferuri. Atunci mi-a zis că mergem în Italia, la Udinese. Nu înțelegeam mare lucru atunci, dar eram fericit. Nu voiam să joc acolo. Nivelul era catastrofal. Dacă echipa de tineret a lui Arsenal joacă împotriva lor, i-ar fi bătut la zece goluri diferență!”, spunea Nabil Jaadi.

  • 100.000 de euro este cota lui Nabil Jaadi, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!