Sport

A fost făcută publică ultima înregistrare cu Maradona: ”Ai grijă de ea și de îngerul meu”

02.12.2020 | 10:42
A fost făcută publică ultima înregistrare cu Maradona: ”Ai grijă de ea și de îngerul meu”
Diego Maradona. Sursă foto: Hepta.
ADVERTISEMENT

Ultimul mesaj al lui Diego Armando Maradona a fost făcut public. Fostul mare fotbalist îi cere partenerului fostei iubite să aibă grijă de aceasta și de băiatul lui Maradona. 

Noi informații continuă să iasă la suprafață în Argentina după ce fostul mare fotbalist Diego Maradona a murit pe 25 noiembrie.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii TV ”Secretos Verdaderos”, prezentată de jurnalistul Luis Ventura, un apropiat al lui Diego Maradona , a fost făcută publică ultima înregistrare a fostului jucător.

”La el țin foarte mult”

Diego Maradona a înregistrat un mesaj pe WhatsApp pentru Mario Baudry, un politician din Argentina și iubit al Veronicăi Ojeda, fosta parteneră a marelui fotbalist. Fostul fotbalist argentinian i-a spus lui Mario că este fericit pentru relația pe care o are acesta cu Veronica, pentru că ea este bucuroasă, și i-a transmis să aibă grijă de băiatul său, Diego Fernando Maradona Ojeda (șapte ani).

ADVERTISEMENT

”Salut, Mario. Sunt Diego. Știu că îți va părea incredibil, dar Veronica mi-a zis că sunteți împreună. Ai grijă de ea și de îngerul meu (Dieguito), care nu se compară cu nimeni. Uite, eu am mulți copii, dar la el țin foarte mult”, i-a transmis Maradona.

De-a lungul timpului, fostul mare fotbalist argentinian a avut cinci copii pe care i-a recunoscut, doi dintre acești recent, în ultimii ani. Diego Fernando este cel mai tânăr dintre ei. S-a deschis o anchetă în cazul morții fostului mare fotbalist.

VEZI VIDEO:

”Maradona a căzut și s-a lovit la cap”

Între timp, investigația după decesul fostului mare fotbalist continuă, după ce infirmiera care avea grijă de Maradona a fost acuzată de procurori că a mințit în declarația oficială.

ADVERTISEMENT

Se zice că, înainte de decesul său, argentinianul a suferit o lovitură la cap, conform avocatului femeii. ”Cu câteva zile înainte să moară, Maradona a căzut și s-a lovit la cap. Nu a fost ceva grav, s-a lovit în partea opusă celei care fusese operat. Dar nimeni nu a sunat la spital, nimeni nu a cerut să i se facă o tomografie, probabil pentru că așa a cerut Maradona.

Dar el nu mai era capabil să ia decizii. Avea puls ridicat, 109 de bătăi pe minut, deși rata normală nu depășește 80 de bătăi pe minut. Putea fi îngrijit într-o clinică de lux, însă a fost dus într-un loc lipsit de facilități medicale. Dacă ar fi fost internat, azi ar fi trăit”, a spus ea. Diego Maradona a fost înmormântat în capitala Argentinei. Pentru naționala țării sale Maradona a marcat 34 de goluri în 90 de jocuri. În 1986, el a câștigat Cupa Mondială cu Argentina.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE