Fotbal international

A fost găsit avionul în care s-a aflat Emiliano Sala! Un corp este vizibil în interiorul epavei! Foto

04.02.2019 | 13:59
A fost gasit avionul in care sa aflat Emiliano Sala Un corp este vizibil in interiorul epavei Foto

A fost găsit avionul în care s-a aflat Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson. Unul dintre vasele care participau la căutarea privată a detectat cu ajutorul unui sonar epava aparatului de zbor. Familiile celor doi au fost anunţat la scurt timp.


UPDATE, ora 14:01 / Anchetatorii britanici au anunțat că un corp este vizibil în interiorul epavei.


UPDATE, ora 11:41 / David Mearns, șeful operațiunilor private de căutare, a declarat că există posibilitatea ca cele două corpuri ale pasagerilor să se afle încă în epavă. ”Există posibilitatea ca cele două corpuri să se afle încă în aeronavă, rămâne de văzut. Există o serie de lucruri pe care Departamentul britanic de Investigare a Accidentelor Aviatice trebuie să le ia în considerare, dar cel mai important lucru este să investigheze cauzele care au dus la provocarea accidentului”, a spus Mearns. Cotidianul britanic The Mirror a anunțat că este puțin probabil ca recuperarea epavei să se facă luni din cauza condițiilor meteo nefavorabile și anunță că acest lucru ar putea începe abia marți dimineață.


Autorităţile din Anglia presupun că Emilano Sala şi David Ibbotson, pilotul aparatului de zbor, sunt morţi. Aeronava a plecat pe 21 ianuarie din Nantes spre Cardiff şi a dispărut de pe radar la scurt timp după ce a decolat. “Au fost mai multe verificări făcute pentru a identifica dacă este vorba de epava avionului. David Mearns, cel care se ocupă de opeaţiunile private de căutare, mi-a confirmat că este vorba de rămăşiţele avionului la bordul căruia se afla Emiliano Sala”, a anunţat Tom Parmenter, corespondent Sky Sports.

 

View this post on Instagram

 

ULTIMO MOMENTO: ENCONTRARON EL AVION EN EL FONDO DEL CANAL DE LA MANCHA.

A post shared by Christian Martin (@christianmartin03) on

A fost găsit avionul în care s-a aflat Emiliano Sala. Duminică începuse operaţiunea privată de căutare

Duminică seară a fost găsit avionul în care s-a aflat Emiliano Sala, chiar în ziua în care operaţiunea privată de căutare începuse. Atacantul argentinian trebuia să ajungă pe 21 ianuarie în Cardiff, după ce semnase cu formaţia galeză.

Epava avionului a fost găsită la ora 9:00 dimineaţa, la 24 de mile de Guernsey. “În jurul orei 9:00, unul dintre vase a descoperit, în primele faze ale căutării, epava la 24 de mile de Guernsey. A fost folosit sonarul de la bordul vasului pentru a face mai multe verificări”, a mai precizat Tom Parmenter. Departamentul Britanic de Investigare a Accidentelor Aviatice va face un anunţ în cursul zilei de luni. “Familiile lui Emiliano Sala şi lui David Ibbotson au fost anunţate. AAIB va face declaraţii luni dimineaţă. În seara acesta, gândurile noastre sunt îndreptate spre cei doi şi familiile lor”, a susţinut David Mearns.