News

A fost găsit mort de soţie într-o debara după ce fusese dat dispărut de opt luni. Cum a ajuns acolo

O femeie a găsit cadavrul soțului în timp ce căuta decorațiuni de Crăciun într-o debara, la 8 luni de la dispariția de acasă a bărbatului.
08.03.2023 | 17:33
A fost gasit mort de sotie intro debara dupa ce fusese dat disparut de opt luni Cum a ajuns acolo
Bărbat găsit în debara. Foto: People.com
ADVERTISEMENT

Poliția percheziționse de două ori o casă din Illinois în căutarea lui Richard Maedge, în vârstă de 53 de ani, după ce acesta a dispărut în aprilie 2022. În decembrie, soția sa i-a descoperit cadavrul în timp ce căuta ornamente și spune că nu știa că există o încăpere secretă în casă.

O femeie și-a găsit soțul mort în debara, din greșeală

Un bărbat din Illinois dat dispărut în aprilie anul trecut a fost găsit mort opt luni mai târziu într-un dulap pentru ascunzătoare din casa lui, conform People.com. Conform Biroul Legistului din județul Madison, Richard Maedge s-a sinucis.

ADVERTISEMENT

Richard a dispăruse pe 27 aprilie anul trecut după ce și-a sunat soția, Jennifer Maedge, pentru a-i spune că pleacă mai devreme de la serviciu. Cu toate acestea soția sa nu a putut să-l găsească sau să-l contacteze după ce s-a întors la casa lor din Troia, unde mașina lui era parcată afară.

La prima percheziție a locuinței, polițiștii nu au reușit să-l găsească pe bărbatul dispărut. Mai târziu, a fost efectuată oa doua percheziție la domiciliu, după ce Jennifer s-a plâns de un miros puternic, însă nici acum polițiștii nu au găsit nimic.

ADVERTISEMENT

Lunile au trecut și femeia se pregătea de sărbători, astfel că pe 11 decembrie a mers să caute decorațiuni de Crăciun într-o zonă de depozitare din spatele unui dulap de haine sub o scară din casă. Acolo a găsit cadavrul soțului ei, la opt luni după ce acesta a fost văzut ultima dată.

”Am hotărât să pun bradul de Crăciun și am căutat ornamente de Crăciun și atunci l-am descoperit”, a transmis femeia. ”S-a sinucis”, a completat soția îndurerată. Un raport al medicului legist Steve Nonn din județul Madison, publicat joi și citat de KTVI, a confirmat că Richard s-a sinucis.

ADVERTISEMENT

Kelly Rogers, adjunctul legist-șef al județului, a declarat pentru presa că Poliția a remarcat un miros ”ca de canalizare” în interiorul reședinței, însă nu a făcut nicio legătură cu existența unui ipotetic cadavru. Așadar, nimeni nu a intuit că bărbatul zăcea mort undeva în casă, departe de ochii familiei.

Mai mult, Rogers a declarat pentru KTVI că trupul bărbatului se afla într-o stare avansată de mumificare, explicând că acesta nu mai emana un miros atât de puternic, motiv pentru care a durat atât de mult până să-l găsească. E neclar cum a ajuns corpul să fi mumificat, însă acest lucru a îngreunat căutările.

ADVERTISEMENT

Jennifer a declarat pentru News-Democrat că familia a organizat o înmormântare pentru Richard în ianuarie. Femeia a transmis că înțelege de ce Poliția a ratat cadavrul soțului său, mărturisind că nu ar fi știut despre existența încăperii ascunse. Mai mult, mirosul nu mai era atât de puternic, astfel că nimeni nu a mai dat importanță acestui caz.

ADVERTISEMENT
Tags: