Life

A fost găsit Patrocle, câinele căutat de sute de bucureșteni pentru care se oferea o recompensă uriașă. Cum a supraviețuit acesta

A fost găsit Patrocle, câinele căutat de sute de bucureșteni pentru care se oferea o recompensă uriașă. Cum a supraviețuit acesta?
03.04.2024 | 16:48
A fost gasit Patrocle cainele cautat de sute de bucuresteni pentru care se oferea o recompensa uriasa Cum a supravietuit acesta
A fost găsit Patrocle, câinele căutat de sute de bucureșteni pentru care se oferea o recompensă uriașă. Sursă foto: Facebook/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A fost găsit Patrocle, câinele căutat de sute de bucureșteni mai bine de două săptămâni. Menționăm că pentru patruped se oferea și o recompensă uriașă. Cum a supraviețuit aceasta și care este deznodământul poveștii?

A fost găsit Patrocle, câinele căutat de sute de bucureșteni pentru care se oferea o recompensă uriașă

Povestea lui Patrocle are un final fericit. Câinele, căutat mai bine de două săptămâni în București, se pare că în final va ajunge acasă. Acesta a fost zărit și se pare că stăpânii lui sunt din ce în ce mai aproape să îl strângă în brațe.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că pentru Patrocle a fost oferită inclusiv o recompensă generoasă. 4.000 de lei urma să primească persoana care îl aducea pe patruped înapoi la familia sa. Iată că acum, lucrurile prin contur.

Unde a fost găsit Patrocle și ce se întâmplă cu acesta? Alexandra Pașca, tânăra care l-a salvat inițial pe Patrocle dintr-o pădure de pe lângă Sălaj și care a venit de la 600 de kilometri distanță pentru a-l salva din nou, a făcut anunțul.

ADVERTISEMENT

Aceasta confirmă faptul că Patrocle a fost găsit de dimineață. Acesta s-ar plimba în compania altor doi căței. Mai departe, tânăra urmează să vină cu un anunț oficial, după ce îl va strânge în brațe. Nu a vrut însă să spună unde se află acesta, de teamă că mulți oameni ajung acolo, doar pentru recompensă.

„Cel mai frumos mesaj cu cea mai frumoasă poză din lume: Patrocleeeeeeee. “Si nu am mentionat dar nu ma intereseaza nici o recompensa. Vreau doar să îl găsiți”. Oamenii sunt în drum spre el, poza este de dimineață, măcar știm zona în care se plimbă cu alți doi căței”, a scris Alexandra Pașca într-o postare pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT

Cum a supraviețuit patrupedul

Și totuși cum a fost găsit Patrocle și cum a reușit să supraviețuiască? S-ar părea că alți maidanezi i-au fost aproape și l-au protejat în tot acest timp. Tocmai din acest motiv, Alexandra e dispusă să le întoarcă favorul.

Tânăra speră ca și respectivii câini să poată să fie adoptați și să aibă propria lor familie. Ea susține că datorită lor, Patrocle a fost ajutat și a reușit să se descurce în oraș, zile în șir.

ADVERTISEMENT

„Mă ajută cineva, vă rog, din București, după ce e găsit și luat Pateocle, să țină acești câini până ajungem noi la București? Sau dacă cineva îi tot adoptă direct… Asta e si intenția mea, să le găsesc oameni cărora să le povestească cum au stat ei lângă cel mai căutat cățel din lume. Au avut grijă de Patrocle, sunt cățeii lângă care se plimba dimineață”, a mai adăugat aceasta.

ADVERTISEMENT