A fost Gică Popescu victima serviciilor? Ce spune Dragnea despre alegerile din 2014

Eduard Popa   
in Dinamo
16/04/2018, 09:53
A fost Gică Popescu victima serviciilor? Ce spune Dragnea despre alegerile din 2014

Cu o zi înainte de alegerile pentru şefia FRF din 2014, fostul internaţional Gică Popescu era trimis la închisoare în „Dosarul Transferurilor“. Această sentinţă a fost văzută de mulţi drept o manevră politică, tocmai pentru ca Răzvan Burleanu, „omul serviciilor secrete”, să ajungă în fruntea fotbalului românesc.

Întrebat cu privire la acest subiect, Liviu Dragnea s-a ferit să dea un răspuns răspicat: „Zvonurile astea le-am auzit şi eu. Şi mie mi-a zis foarte multă lume în acea perioadă despre asta, dar mi-e greu să spun că aşa au stat lucrurile. Au fost lucruri ciudate, dar nu pot să bag mâna în foc că aşa a fost. Poate în perioada următoare o să iasă la iveală mai multe informaţii, tot ce e posibil. Dar acum nu pot să spun sută la sută că a fost aşa sau că a fost altfel”, a spus preşedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru gsp.ro.

Dragnea, de partea lui Lupescu

Liviu Dragnea s-a arătat susţinător al lui Ionuţ Lupescu, înainte de alegerile din 18 aprilie: “Singurul om cu care am vorbit a fost Ionuţ Lupescu! A fost singurul care m-a căutat acum o lună şi jumătate sau chiar două luni, mi-e greu acum să stabilesc exact perioada, şi mi-a spus despre intenţia sa de a candida. Mi-a prezentat elemente din programul lui şi i-am spus că dacă va fi ales preşedinte al federaţiei, atunci va avea toată susţinerea mea!”  Vezi toate declaraţiile lui Dragnea Aici