A fost inaugurată sala de gimnastică “Nadia Comăneci”. Halep și Țiriac nu au lipsit de la eveniment

Gabriel Esanu   
in Simona Halep
04/12/2018, 22:16
A fost inaugurată sala de gimnastică “Nadia Comăneci”. Halep și Țiriac nu au lipsit de la eveniment

A fost inaugurată sala de gimnastică “Nadia Comăneci”, în prezența câtorva dintre cei mai importanți sportivi pe care îi are sau i-a avut România. Este vorba despre o sală foarte modernă, care dispune de toate dotările de care au nevoie copiii care vor visa la o carieră în gimnastică. Localizarea este în cadrul patinoarului “Ion Țiriac”, în Otopeni. Omul de afaceri a fost și el prezent la eveniment, alături de Simona Halep.

“Astăzi s-a deschis sala de gimnastică Nadia Comăneci la Patinoarul Ion Țiriac, în prezența unora dintre cele mai mari nume ale sportului românesc. Începând cu 15 Decembrie vor avea loc înscrierile pentru primul program de inițiere pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani”, a anunţat Simona Halep pe pagina sa de Twitter.

A fost inaugurată sala de gimnastică “Nadia Comăneci”! Ce au spus Halep, Nadia şi Ţiriac

“Am dezvoltat acest loc, în care copiii se bucură de activitatea fizică. Distracția stă la baza celor mai relevante evoluții în lumea celor mici, iar aceasta este filozofia GymNadia. Copiii vin și își fac prieteni aici, se distrează și, fără să realizeze, pun bazele generale în sport, învață coordonarea”, a declarat Nadia Comăneci.

“Misiunea Fundației Țiriac este aceea de a contribui la formarea tinerilor în spiritul valorilor și principiilor de viață sănătoasă. Proiectul pe care l-am lansat astăzi, sala de inițiere în gimnastică și educație fizică GymNadia, creează o bază materială importantă pentru dezvoltarea armonioasă a viitoarelor generații prin practicarea sportului încă de la o vârstă fragedă. Este un proiect cu atât mai valoros cu cât beneficiază de implicarea Nadiei Comăneci, cea mai bună gimnastă a României şi cea mai cunoscută din toate timpurile. Pe această cale, îi mulţumesc pentru că s-a alăturat Fundaţiei Ţiriac în susţinerea acestei iniţiative”, a declarat Ion Țiriac.

Închide ×