Life

A fost înșelat de iubită chiar cu șeful ei, dar tot el e mai câștigat! Răzbunarea inedită care a atras simpatia miilor de femei

31.08.2020 | 17:23
A fost inselat de iubita chiar cu seful ei dar tot el e mai castigat Razbunarea inedita care a atras simpatia miilor de femei
ADVERTISEMENT

Nu e deloc ușor să te împaci cu gândul că femeia alături de care visai să-ți petreci întreaga viață te anunță brusc că s-a îndrăgostit de altcineva.

A simțit-o pe propria piele un tânăr din Statele Unite ale Americii, în momentul în care partenera l-a părăsit pentru patronul salonului de tatuaje la care lucra.

ADVERTISEMENT

Înfuriat la culme, Aaron Adams a pus la cale un plan prin care să se asigure că partenera de viață suportă consecințele faptelor sale.

Gestul catalogat de mulți drept umilința supremă a devenit instantaneu viral pe rețelele de socializare și i-a „uns la suflet” pe toți cei care au fost părăsiți de persoanele iubite.

ADVERTISEMENT

Cum s-a răzbunat un tânăr pe iubita care l-a înșelat cu șeful

Aaron a postat recent o fotografie în care apare alături de Sidney, femeia cu care visa să-și petreacă tot restul vieții, numai că figura acesteia a fost acoperită cu o cruce roșie, semn că a dispărut brusc din peisaj și poate fi înlocuită oricând de altcineva.

În plus, tânărul a reușit să împuște astfel doi iepuri dintr-o lovitură. S-a răzbunat cu vârf și îndesat pe cea care i-a frânt inima și a primit atenție din partea domnișoarelor din întreaga lume. Fără doar și poate își va găsi cât de curând o nouă parteneră.

ADVERTISEMENT

Position available (n.r. poziție disponibilă)”, a scris tânărul în dreptul imaginii, iar gestul său a făcut înconjurul lumii. În câteva ore, postarea a fost distribuită de 13.000 de persoane și a primit alte câteva zeci de mii de like-uri din partea internauților.

„Nu mă așteptam la aceste reacții”

Chestionat pe marginea acestui subiect, bărbatul a recunoscut că nu se aștepta ca gestul său să-l transforme rapid într-o adevărată vedetă din mediul online. „ Unii oameni au făcut video-uri chiar și pe TikTok, editându-le cu fotografiile lor”, a declarat Aaron Adams, vizibil uimit de reacțiile pe care le-a stârnit.

ADVERTISEMENT

Într-un fel mi-a venit ideea de la Sidney. Mi-a spus în mod repetat că ar trebui să-mi schimb fotografia de profil.

“Nu-mi pasă dacă trebuie să mă tai, nu mai vreau să fiu în poza ta de profil”, mi-a spus. Deci, am luat ideea chiar de la ea.

Nu mă așteptam la aceste reacții. Unii oameni au făcut video-uri chiar și pe TikTok, editându-le cu fotografiile lor”, a spus tânărul. Având în vedere că se bucură de atenția multor fete din întreaga lume, e doar o chestiune de timp până când va avea alături o nouă parteneră.

ADVERTISEMENT
Tags: