A produs surpriza anului în ATP, după ce în week-end s-a făcut de râs la Cluj, în Cupa Davis!

Gabriel Esanu   
in Sporturi
12/04/2018, 00:43
A produs surpriza anului în ATP, după ce în week-end s-a făcut de râs la Cluj, în Cupa Davis!

Lamine Ouahab, locul 617 în clasamentul ATP, a reuşit cea mai mare surpriză a anului, după ce a trecut de Philipp Kohlschreiber, 34 ATP, scor 2-6, 6-0, 7-6, în runda inaugurală la Marrakech. În turul următor, marocanul va înfrunta un alt jucător din top 100, pe Nikoloz Basilaşvili, 88.

Culmea, Ouahab venea chiar după prestaţia nu tocmai convingătoare de la Cluj, în Cupa Davis, unde România a trecut de Maroc, scor 5-0. Ouahab a jucat un meci la simplu, pierdut în faţa lui Adi Ungur, scor 0-6, 6-7. A şi fost ironizat de fanii clujeni pentru kilogramele în plus.

De partea cealaltă, Kohlschreiber venea după înfrângerea dramatică suferită la Valencia, în faţa lui David Ferrer, după un meci epic de cinci seturi, la finalul căruia Spania s-a calificat în semifinalele Grupei Mondiale, în detrimentul Germaniei.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×