News

A fost lansat telefonul cu diamante integrate. Ce rol crucial joacă aceste componente din interiorul smartphone-ului

Un nou telefon de la Realme tocmai ce a fost lansat, iar acesta vine la pachet cu diamante la interior.
23.09.2021 | 13:54
A fost lansat telefonul cu diamante integrate. Ce rol crucial joacă aceste componente din interiorul smartphone-ului
A fost lansat telefonul cu diamante integrate. Ce rol crucial joacă aceste componente din interiorul smartphone-ului. Sursa foto: android authority.com.
ADVERTISEMENT

Telefoanele au devenit din ce în ce mai avansate, iar fiecare componentă a acestora trebuie să țină pasul cu celelalte.

Smartphone-urile de gaming sunt, de asemenea, o nișă în continuă creștere, unde din ce în ce mai mulți producători intră pentru a-și deservi clienții.

Și cei de la Realme au făcut acest pas și au lansat chiar și telefoane mid-range destinate jocurilor. Cel mai recent model este Realme GT Neo 2, care tocmai a fost lansat în China.

ADVERTISEMENT

Dincolo de designul curat și de specificațiile bune, smartphone-ul are și o componentă specială, cu diamante. Acestea sunt parte din sistemul de răcire revoluționar al dispozitivului.

Din punct de vedere estetic, telefonul ți-ar putea aminti de cele mai recente modele OnePlus. Are un aranjament de camere foto dispuse într-un dreptunghi și o cameră de selfie-uri perforată în partea din stânga sus a ecranului.

ADVERTISEMENT

Ecranul AMOLED cu care este prevăzut Realme GT Neo 2 este produs de Samsung și are diagonala de 6,6 inci. Ai parte de o rată de refresh de 120 Hz, pentru o experiență de gaming fluentă.

La interior se află un procesor Snapdragon 870, iar alături de acesta poți beneficia de până la 12 GB de memorie RAM. Pe partea de stocare, poți primi până la 256 GB de spațiu de stocare.

ADVERTISEMENT

Realme GT Neo 2 – un telefon cu un sistem de răcire inedit

Un telefon de gaming s-ar putea încălzi mult mai repede decât un dispozitiv obișnuit, astfel că are nevoie de un sistem de răcire pe măsură.

În cazul lui Realme GT Neo 2, este vorba despre un sistem care are o cameră cu vapori, tampoane de încălzire din grafen și un lichid de răcire care conține mici cristale de diamant.

ADVERTISEMENT

Acest sistem reușește, în teorie, să păstreze temperaturile cu 18 grade Celsius mai scăzute decât alte soluții. Totuși, nu e foarte clar cât de eficient este acest sistem de răcire față de unul cu ventilatoare active.

Telefonul ce se adresează gamerilor nu excelează neapărat la capitolul foto. Oferă o cameră principală de 64 de megapixeli, alături de un senzor ultra-wide de 8 megapixeli și de unul macro, de 2 MP, arată androidauthority.com.

ADVERTISEMENT

Dacă aici nu impresionează, telefonul oferă totuși o baterie de 5.000 mAh, ce beneficiază de încărcarea rapidă de 65 W a producătorului. Astfel, îți poți încărca telefonul de la 0 la 100% în doar 36 de minute.

Rămâne de văzut dacă Realme GT Neo 2 va fi lansat și în afara Chinei. Aici, costă între 370 și 464 de dolari, în funcție de opțiunile de RAM și de stocare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri