Fotbal international

A fost lăsat Diego Maradona să moară?! Dovezi cutremurătoare de ultimă oră

01.12.2020 | 15:55
A fost lăsat Diego Maradona să moară?! Dovezi cutremurătoare de ultimă oră
A fost lăsat Diego Maradona să moară? Dovezi cutremurătoare. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Diego Armando Maradona s-a stins din viața pe 25 noiembrie 2020, iar acum apar dovezi care arată că fostul fotbalist ar fi murit din neglijență medicală.

Doctorul psihiatru de la clinica unde a fost operat pe creier argentinianul a recomandat prezența non-stop a unei ambulanțe și asistență medicală, lucruri care se pare că au lipsit.

ADVERTISEMENT

Maradona a decedat la vârsta de numai 60 de ani în urma unui stop cardiorespirator. „El Pibe d’Oro” se afla la reședința din Tigre, acolo unde se recupera după intervenția chirurgicală suferită la cap la începutul lunii noiembrie.

Noi dovezi în cazul dispariției lui Maradona. A murit din neglijență medicală?

Diego Maradona a fost înmormântat pe 26 noiembrie 2020, în cadrul unei ceremonii private la care au luat parte aproximativ 25 de prieteni apropiați și rude.

ADVERTISEMENT

După ce avocatul unei infirmiere a dezvăluit că fostul playmaker s-a lovit la cap în urma unei căzături în casă și nu a fost dus la spital pentru a i se face tomografie, acum a venit cu acuzații și medicul psihiatru de la clinica Olivos, acolo unde Diego a fost operat pe creier la începutul lunii noiembrie.

„Prezenta simptome clare ale crizei de abstinență de la substanțe”, a scris în foaia de externare Agustina Cosachov, care recomandase prezența în permanență a unei ambulanțe și asistență de specialitate 24 de ore din 24 pentru fostul argentinian.

Maradona ar putea fi deshumat

Jurnaliștii au aflată că „îmbălsămarea cu o zi înaintea îngropării a fost interzisă și că s-ar putea chiar ca Maradona să fie deshumat”, dacă acuzația de omor din culpă adusă lui Leopoldo Luque, doctorul personal al lui Diego, va fi dovedit de procurorii din San Isidro.

ADVERTISEMENT

Dată afară în ziua de vineri de dinaintea infarctului fatal, fosta infirmiera a lui Diego „a afirmat că inima lui dăduse semnale evidente de suferință și nimeni nu le-a luat în seamă!”.

„Dacă medicul Cosachov mi-ar fi făcut un raport precis l-am fi putut interna la o clinică psihiatrică. Diego nu mai voia să calce în spital și a decis să se trateze acasă. Stopul cardiac a fost imprevizibil”, s-a apărat doctorul Luque.

  • Diego Armando Maradona a lăsat în urma sa o avere de 75 de milioane de dolari, pe care vor încerca să o împartă copiii, fostele partenere și avocatul său.
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri