News

A fost legitimă apărare în cazul morții lui Emi Pian? Tatăl presupusului ucigaș susține că „nu l-a tăiat el primul”

13.08.2020 | 19:16
A fost legitima aparare in cazul mortii lui Emi Pian Tatal presupusului ucigas sustine ca nu la taiat el primul
Tatăl presupusului ucigaș al lui Emi Pian susține că acesta a acționat în legitimă apărare. Sursa foto: Captură Video
ADVERTISEMENT

Ies la iveală noi detalii șocante în cazul morții lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, liderul Duduienilor, ucis marțea trecută, pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei, de un membru al clanului rival.

Se pare că Richard Emanuel Gheorghe, principalul suspect al crimei care a îngrozit întreaga lume interlopă a României, a comis cumplita faptă în legitimă apărare. Sau cel puțin așa susține tatăl său, într-o intervenție la România TV.

ADVERTISEMENT

Totodată, bărbatul a demontat zvonurile potrivit cărora tânărul l-ar fi alergat pe Emi Pian, după ce acesta ar fi fost înjunghiat. Ba chiar s-a spus că și-a lovit rivalul cu o bâtă în cap, deși acesta se zbătea deja între viață și moarte.

Răsturnare de situație în cazul morții lui Emi Pian. Este posibil ca Richard Emanuel Gheorghe să-l fi înjunghiat în legitimă apărare

Este tăiat în picior, jos! Nu cum spun frații lui că băiatul meu a început scandalul și l-a tăiat pe Emi. Eu, dacă mă bat cu cineva, nu numai eu, toată lumea care se bate, și am un cuțit în mână, n-am cum să-ți dau eu ție la călcâi, la gambă, să mă las în jos când eu pot să-ți dau în față, să-ți dau în burtă, să-ți dau în mână, unde prind!

ADVERTISEMENT

Medicii legiști pot dovedi și poziția tăieturii, și când a căzut, și cu ce mână a dat! Nu l-a tăiat el primul! El s-a apărat!

Să-mi arate acolo sângele și dâra de sânge, că a zis Grațian că a alergat după el, a luat o bâtă de la nepotul lui, Louis, și a alergat Emanuel după el, tăiat în gambă, și el l-a lovit în cap! Din contră, a luat Emi Pian o bâtă și mi l-a bătut pe băiatul meu, tăiat așa cu gamba”, a dezvăluit tatăl presupusului ucigaș pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Acuzații grave la adresa clanului Duduianu

Totodată, bărbatul susține că întregul scandal ar fi fost provocat, de fapt, de membrii clanului Duduianu. Aceștia ar fi mers la reședința familiei Rinu înarmați cu săbii și topoare pentru a-i aplica o corecție zdravănă lui Richard Emanuel Gheorghe.

Pe bătaie au venit! S-a dat jos Ciprian al lui Pian cu spray-ul. În 10-15 minute s-au întors 30 de persoane.

ADVERTISEMENT

Grațian, Emi Pian, Louis, cu săbii, topoare, deci toată familia lui, mai mulți pe care eu nu-i cunosc”, a mai spus tatăl principalului suspect în cazul morții lui Emi Pian.

ADVERTISEMENT