A fost “lucrat” Nicolae Dică? Anunţul antrenorului: “Am nişte informaţii despre anumite persoane!”

Iuliana Spirache    Ionut Neamţu   
în FCSB
24/12/2018, 08:46
A fost “lucrat” Nicolae Dică? Anunţul antrenorului: “Am nişte informaţii despre anumite persoane!” GALERIE FOTO
Mihai Stoica şi Nicolae Dică pe banca FCSB-ului în meciul cu FC Botoşani. A fost "lucrat" antrenorul în vârstă de 38 de ani de oamenii săi de încredere?

După ce Gigi Becali i-a cerut demisia la finalul meciului disputat de FCSB contra celor de la CFR Cluj, scor 0-2, în etapa 21 din Liga 1 Betano, Nicolae Dică a lăsat să se înţeleagă că a fost lucrat de persoane din cadrul clubului deţinut de afaceristul din Pipera, dar nu a dorit să dea mai multe informaţii.

După ce a ajuns la un acord cu Gigi Becali pentru rezilierea contractului, Nicolae Dică a dezvăluit că i-au ajuns la urechi mai multe informaţii în legătură cu persoanele care au fost alături de el în perioada petrecută pe banca tehnică a FCSB-ului. Antrenorul în vârstă de 38 de ani susţine că suporterii care i-au strigat demisia după meciul cu CFR Cluj au fost îndrumaţi să facă asta.

Nicolae Dică crede că a fost “lucrat” de oamenii de încredere de la FCSB

“Şi aseară, echipa nu a făcut un joc rău. Am avut doar ghinion cu CFR aseară, pentru că rezultatul este mincinos. Plec pentru că este momentul pentru o schimbare la echipă, să vină altcineva. Publicul a strigat demisia, dar începând de la anumite persoane pe care le-am avut în spate câteva luni şi care mă duc cu gândul în altă parte. Nu vreau să continui mai mult. Am ceva informaţii în acest moment. Am informaţii şi din perioada Mirel Rădoi şi am informaţii acum. Acum, mi-au sosit astăzi nişte informaţii despre anumite persoane. Dar nu vreau să vorbesc mai mult de atât. Nu vreau să vorbesc dacă nu am anumite lucruri concrete”, a spus Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Meme Stoica şi Nicolae Dică în timpul meciului FCSB – CFR Cluj

Deşi avea de încasat de la Gigi Becali aproximativ 60.000 de euro, Nicolae Dică a decis să renunţe la această sumă şi să plece de pe banca tehnică a FCSB-ului. Afaceristul din Pipera şi-a făcut deja lista cu antrenorii pe care îi doreşte la vicecampioana României, iar Mihai Teja, Dan Alexa şi Dan Petrescu sunt printre favoriţi.

Închide ×