Sport

„A fost mai talentat Dănuț Lupu decât Gică Hagi?” Verdict dat în direct de omul care dezvăluie cele mai tari „boacăne” cu fostul rapidist

Marius Bratu a discutat despre un mit care circulă în lumea fotbalului, anume că Dănuț Lupu ar fi fost mai talentat decât legendarul Gheorghe Hagi.
23.05.2024 | 20:59
A fost mai talentat Danut Lupu decat Gica Hagi Verdict dat in direct de omul care dezvaluie cele mai tari boacane cu fostul rapidist
“A fost Danut Lupu MAI TALENTAT decat Gica Hagi!” VERDICTUL dat in direct
ADVERTISEMENT

Marius Bratu a fost invitatul lui Robert Niță la emisiunea Suflet de rapidist, pe care o moderează, unde au discutat despre aventurile lui Dănuț Lupu la Rapid. Emisiunea poate fi văzută pe website, live, în fiecare marți, de la 13:30.

Dănuț Lupu versus Gheorghe Hagi

Fostul portar de la Rapid a spus că nu poate să facă diferențe între cei doi, întrucât au profiluri diferite. Marius Bratu a rememorat un episod cu Gheorghe Hagi, dintr-un joc școală, dar i-a lăudat și stilul lui Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT

„Ce să zic, am jucat și contra lui Gică. Eram la lotul de tineret, am jucat un meci școală în Ghencea. Mi-a dat o rachetă, m-am dus să o prind în stânga și a intrat în dreapta, de sub el, de la 25 de metri. ‘Unde te duci, cumetre?’.

Diferiți, dar Lupu e unic, prin felul lui. Țîn minte, nu știu dacă voi vă mai amintiți, când a venit el la Rapid, a fost mult timp generic, când scapa el pe stânga și driblează. Toată perioada, cât a stat, s-a chinuit mult să slăbească.

ADVERTISEMENT

Când slăbești brusc, până se acomodează corpul cu noua greutate, ești stors. Îți dai seama, era greu. Când s-a oferit prilejul să vină la Rapid a venit când corpul lui deja era obișnuit. Era incredibil.

Strângea 3-4 jucători în zona lui, proteja, după o băga sub el și pleca. Nu puteai să i-o iei“, a spus Marius Bratu, la întrebarea lui Robert Niță privind care a fost mai talentat, Dănuț Lupu sau Gheorghe Hagi.

ADVERTISEMENT

Amintiri cu aventurile lui Lupu la Rapid

Marius Bratu a povestit un episod cu Dănuț Lupu și Mircea Lucescu, cel care a fost dorit și acum de Rapid. Fostul portar rapidist a povestit că Lupu s-ar fi furișat afară din cameră pentru a merge în oraș și a fost prins de „Il Luce“.

„Eu stăteam la ProRapid, stăteam în cameră cu Rednic. Și el îmi zice ‘Eu sunt certat, supărat cu Rednic, tu stai cu el în cameră, în loc să stai cu mine?’. Dacă mă mut cu tine, în două luni mă las de fotbal.

ADVERTISEMENT

Vara, geamurile deschise, să fie aer, aveam și aer condiționat. Îl auzim pe nea Mircea (n.r. Lucescu). Nea Mircea l-a așteptat și zice ‘Bă, ce faci mă?’. Cum erau primele scări, te duceai la restaurant, și următoarele te duceai la vestiare. Eu stăteam deasupra scărilor care duceau la vestiare și am auzit.

L-a prins când venea din oraș. ‘Bă, ce mă fac eu cu tine?’. I-a zis ‘Nea Mircea, nu spune nimic, dacă mâine nu îți place, dă-mă afară’. Lucescu a spus ‘Ține minte ce ai promis’. A doua zi, două pase de gol și gol, cel mai bun. Îmi aduc aminte că a zis nea Mircea ‘Bravo, dar să nu mai faci’“, a spus Marius Bratu, în exclusivitate.

“A fost Danut Lupu MAI TALENTAT decat Gica Hagi?!” | VERDICTUL dat in direct

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”