News

A fost prins al treilea hoț care a spart casa lui Gabi Bădălău, fiul senatorului PSD Niculae Bădălău

08.09.2020 | 15:42
A fost prins al treilea hot care a spart casa lui Gabi Badalau fiul senatorului PSD Niculae Badalau
Fiul lui Niculae Bădălău, prejudiciat cu 80.000 de euro. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Polițiștii au anunțat că au prins al treilea hoț care a spart casa lui Gabriel Bădălău, fiul senatorului PSD Niculae Bădălău.

Cei trei hoți au spart casa lui Bădălău și au furat mai multe ceasuri extrem de scumpe, dar și bani.

ADVERTISEMENT

Primii hoți au fost priniși în urmă cu o lună, însă al treilea hoț a fost mult mai greu de găsit.

A fost prins al treilea hoț care a spart casa lui Nicolae Bădălău

Oamenii legii au recuperat o parte din bunuri, conform Stiripesurse.ro. Casa lui Gabi Bădălău, fiul PSD-istului Niculae Bădălău, a fost prădată de hoți în 18 iunie 2020.

ADVERTISEMENT

Hoții au plecat cu bani, ceasuri scumpe și bijuterii de aproximativ 30.000 de euro. În total, prejudiciul estimat pe baza reclamației lui Gabriel Bădălău depășește 80.000 de euro.

Joi seara, în jurul orei 19.00, am primit o sesizare de la un bărbat din oraşul Bolintin Vale cu privire la faptul că mai multe persoane au pătruns în locuinţa sa de unde au sustras mai multe bunuri. În acest caz efectuăm verificări pentru identificarea autorilor şi avem un dosar în lucru pentru furt calificat”, transmiteau în 19 iunie reprezentanţii IPJ Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Polițiștii i-au prins pe doi dintre hoți în 13 august, în timp ce ultimul a fost prins astăzi, 8 septembrie. Familia Bădălău e obișnuită să fie prădată de hoți, în condițiile în care în 2018 locuința lui Niculae Bădălău a fost spartă de hoți.

Jaful respectiv, din 2 noiembrie 2018, a avut loc în timp ce familia politicianului era în casă. Hoții au intrat atunci mascați în casă și au furat bijuterii, acte, bani și un pistol de tip Beretta.

ADVERTISEMENT

Potrivit declarației de avere, Niculae Bădălău deține bijuterii și diamante în valoare de 25.000 de euro.

Știre în curs de atualizare

ADVERTISEMENT
Tags: