News

A fost prins cel mai bogat traficant de droguri din București. Locuia într-un palat de 1 milion de euro

21.11.2020 | 22:33
A fost prins cel mai bogat traficant de droguri din Bucuresti Locuia intrun palat de 1 milion de euro
A fost prins cel mai bogat traficant de droguri din București. Stătea într-un palat de 1 milion de euro. Sursa foto: colaj fanatik
ADVERTISEMENT

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) a reușit să-l rețină pe cel mai bogat traficant de droguri din București.

În momentul în care au descins în locuința sa, un palat de 1 milion de euro, procurorii au rămas uimiți atunci când au văzut luxul neobișnuit în trăia acesta.

ADVERTISEMENT

Din primele informații se pare că bărbatul a reușit să strângă averea fabuloasă din vânzarea de droguri către oameni cu bani din nordul Bucureștiului.

Cel mai bogat traficant de droguri din București, prins de Poliție

Ampla operațiune DIICOT a avut loc în noaptea de 09/10 noiembrie 2020, prin organizarea unei acțiuni complexe în zona Baneasa- Pipera- Otopeni, ocazie cu care inculpatul a fost prins în flagrant, pe raza orașului Otopeni.

ADVERTISEMENT

Chiar în momentul capturării sale, acesta avea pregătite pentru vânzare cantitățile de 20 grame de cocaină, 59 comprimate de ecstasy, 150 gr. cannabis şi 15 gr hașiș.

Organele de anchetă au ajuns la concluzie că, din cauza depresiei generate de închiderea restaurantelor, cluburilor și altor oportunități de distracție, mulți dintre oamenii cu bani, care obișnuiau să consume cocaină, ar fi început să cumpere cantități din ce în ce mai mari de la acești dealeri.

ADVERTISEMENT

Astfel, polițiștii antidrog au început să strângă informații despre unul dintre cei mai discreți traficanți, despre care existau date că ar fi reușit să agonisească o avere imensă pentru un dealer.

În cauză ar fi vorba despre un traficant, care, până la vârsta de 33 de ani, reușise să-și ridice, la Otopeni, o vilă evaluată la 700.000 de euro, dar în care ar fi investit, în realitate, aproape 1.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Ce au găsit polițiștii în casa traficantului din București?

Dintr-un comunicat DIICOT rezultă faptul că asupra inculpatului s-au găsit și ridicat și sumele de 12.728 lei și 300 leva despre care se dețin date că provin din traficul de droguri.

Totodată, în urma percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa inculpatului situată pe raza oraşului Otopeni a fost găsită şi ridicată cantitatea de aproximativ 17 de cannabis, 3928 comprimate de ecstasy, 10 grame amfetamină, sumele de 1.698.970 lei și 4070 euro despre care se dețin date că provin din traficul de droguri.

Procurorii anunță că suma de bani totală indisponibilizată şi cu privire la care există indici că provine din traficul de droguri este în valoare de 1.700.000 lei.

Ulterior, la data de 11.11.2020 Tribunalul București a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

ADVERTISEMENT