ADVERTISEMENT
News

A fost reales edilul care a recunoscut că a avut relații intime cu două minore în Primărie

Autor: Robert Cristea | 28.09.2020 | 15:26
A fost reales edilul care a recunoscut că a avut relații intime cu două minore în Primărie
A fost reales edilul care a recunoscut că a avut relații intime cu două minore în Primărie. Foto: Facebook

Edilul care a recunoscut că a făcut sex cu două minore în Primărie a fost reales la alegerile locale.

ADVERTISEMENT

Primarul comunei ieșene Mogoșești Siret, Damian Butnariu, a obținut 555 de voturi. Acesta a strâns 138 de voturi peste contracandidatul său, Radu Pârlea de la PMP. Pe locul trei a ieșit Daniel Grazavu de la PSD – 335 de voturi.

Butnariu a fost audiat într-un dosar în care erau judecate 5 persoane pentru trafic de minori și complicitate la viol. El a afirmat în fața judecătorilor că a întreținut relații sexuale cu 2 fete chiar în sediul primăriei.

ADVERTISEMENT

Edilul care a avut relații intime cu 2 minore fost reales

Scandalul a plecat de la o plângere a uneia dintre fete. În dosar, care s-a soldat cu condamnarea proxenetului, în primă instanță, la 15 ani de închisoare, Butnariu a avut doar calitatea de martor.

„Martorul a confirmat faptul că, în cursul lunii septembrie a anului 2007, a întreţinut raporturi sexuale orale în sediul primăriei, cu numita (..) şi cu persoana vătămată (…), care i-au fost aduse de către inculpatul (…) plătindu-i inculpatului, pentru serviciile sexuale prestate de cele două tinere, suma de 100 sau 150 lei”, se arăta în motivare.

ADVERTISEMENT

Primarul a fost exclus ulterior din PNL Iași. A candidat ca independent la alegerile locale din 27 septembrie.

Decizia excluderii a fost luată deoarece numele său a apărut într-un dosar de trafic de persoane. Primarul a recunoscut că a întreținut „raporturi sexuale normale şi orale“, în sediul Primăriei, cu două fete de 17 ani, victime ale unei reţele de trafic de minori din zona Paşcani. ”Una dintre ele fusese răpită de la şcoală chiar cu câteva ore înainte de a fi vândută primarului. Ulterior incidentului, a încercat să se sinucidă”, a scris Ziarul de Iași.

ADVERTISEMENT

”Am fost informat (…) Nu s-a știut de lucrul ăsta. Credeți că a știut cineva? Acum s-a văzut, ca urmare a unei depoziții făcute în instanță. El a fost demis din funcția de președinte al organizației (filiala locala a PNL) și nu o să mai candideze el, o să avem alt candidat.

Cum să știm de așa ceva? Dacă dumneavoastră vă imaginați că poți să știi tot ce a făcut orice candidat de primar acum 10-15-20 de ani… A trecut vremea aia în care se făcea dosarul la securitate și se știa tot despre fiecare”, declara la acea vreme Ludovic Orban, conform hotnews.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!